E-Chopper & E-Fat Max tours

E-Chopper of E-Fat Max tour

E-Chopper

Nieuw in ons aanbod! Met onze E-Chopper van het type Cafécruiser mag je gezien worden. Op dit stoere apparaat is het heerlijk cruisen door de mooie omgeving van Dalfsen. Lekker met je hoofd in de wind, want een helm is niet nodig. De comfortabele zit, lage opstap en wendbaarheid maken deze E-Chopper gemakkelijk te besturen voor iedereen.

Wij hebben een E-chopperroute uitgezet door bossen en langs landgoederen naar stuw Vechterweerd, waar een pauze gehouden kan worden. De route terug over de dijk langs de Overijsselse Vecht is één van de mooiste routes in het Vechtdal.

E-Fat Max

De E-Fat Max is een een elektrische step, die door de brede banden geschikt is om elk soort terrein moeiteloos te berijden.  De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt wordt door de brede wielen en banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. Rijden met de E-Fat Max werkt verslavend en is ook vooral fun! Eén druk op de knop is voldoende om moeiteloos voort te zoeven.

De mooie en afwisselende E-Fat Maxroute door de omgeving van Dalfsen gaat over verharde en onverharde paden door het bos en over de dijk.

Beide routes duren ongeveer 1,5 uur en met een pauze bij stuw Vechterweerd bent u 2 uur onderweg. Beleef het Vechtdal op haar best!

De E-Choppers en E-Fat Maxen kunnen samen rijden, dan wordt de route van de E-Chopper gereden, waarbij niet over onverharde paden gereden wordt.

Prijs per persoon:

E-Fat Max Tour € 25 (€ 20 ex. BTW)
E-Chopper € 29,50 (€ 24,38 ex. BTW)

Voor beide E-voertuigen geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
Voor de E-Fat Max is geen rijbewijs nodig. Voor de E-Chopper is een bromfietsrijbewijs nodig. Een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) is ook voldoende
Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

 

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 25
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Ook leuk voor u?

SupaGolf

 
Prijs pp: € 12,50
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Kickbike & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer

Sloep huren

 
Prijs sloep: € 35
Maximum deelname: 8 personen
Duur: 1 uur

Lees meer