E-Chopper tour

E-Chopper tour

Nieuw in ons aanbod! Met onze E-Chopper van het type Cafécruiser mag je gezien worden. Op dit stoere apparaat is het heerlijk cruisen door de mooie omgeving van Dalfsen. Lekker met je hoofd in de wind, want een helm is niet nodig. De comfortabele zit, lage opstap en wendbaarheid maken deze E-Chopper gemakkelijk te besturen voor iedereen.

Wij hebben een E-Chopperroute uitgezet door bossen en langs landgoederen naar stuw Vechterweerd, waar een pauze gehouden kan worden. De route terug over de dijk langs de Overijsselse Vecht is één van de mooiste routes in het Vechtdal.

De route duurt ongeveer 1,5 uur en met een pauze bij Vechterweerd bent u 2 uur onderweg. Beleef het Vechtdal op haar best!

TIP: In de zomervakantieperiode kunt u pauze houden bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lekker ijsje, koffie met gebak of een frisdrankje (zondagen, 30/7 en 20/8 gesloten).

Wij beschikken over 5 E-Choppers. Daarnaast beschikken wij over 15 E-Fat Maxen. Deze gaan even hard en kunnen samen rijden, dan wordt de route van de E-Chopper gereden, waarbij niet over onverharde paden gereden wordt.

Prijs per persoon:

E-Chopper € 29,50 (€ 24,38 ex. BTW)

Voor de E-Chopper geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
Er is een bromfietsrijbewijs nodig. Een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) is ook voldoende.
Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 29,50
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Ook leuk voor u?

SupaGolf

 
Prijs pp: € 12,50
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Kickbike & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer

Sloep huren

 
Prijs sloep: € 35
Maximum deelname: 8 personen
Duur: 1 uur

Lees meer