E-Chopper tour

E-Chopper tour

Nieuw in ons aanbod! Met onze E-Chopper van het type Cafécruiser mag je gezien worden. Op dit stoere apparaat is het heerlijk cruisen door de mooie omgeving van Dalfsen. Lekker met je hoofd in de wind, want een helm is niet nodig. De comfortabele zit, lage opstap en wendbaarheid maken deze E-Chopper gemakkelijk te besturen voor iedereen. Ideaal dus voor een gezellige E-Chopper tour.

Route E-Chopper tour

Wij hebben een prachtige route uitgezet voor de E-Chopper tour. Deze route gaat door bossen en langs landgoederen naar stuw Vechterweerd, waar een pauze gehouden kan worden. De route terug over de dijk langs de Overijsselse Vecht is één van de mooiste routes in het Vechtdal.

De route duurt ongeveer 1,5 uur en met een pauze bij Vechterweerd ben je 2 uur onderweg. Beleef het Vechtdal op haar best!

In de zomervakantieperiode kunt u pauze houden bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lekker ijsje, koffie met gebak of een frisdrankje (zondagen gesloten).

Picknicken bij Boerhoes tijdens de E-Chopper tour

Reserveer bij je E-Chopper tour een picknickkistje haal het op bij Boerhoes. Zoek zelf je plek op het mooie erf. Op je eigen kleedje geniet je van (boeren) dranken met lekkernij.

Boerhoes Bakkie € 6 per persoon

Even een bakkie doen onderweg: Koffie, thee, appelsap, perensap met appelkoek of krentewegge.

  • Te reserveren vanaf 2 personen.

E-touren met een groep

In totaal beschikken wij over 5 E-Choppers. Ben je met een grotere groep? Dan kunnen wij de E-Chopper tour ook aan bieden in combinatie met de E-Fat Max tour. We hebben 15 elektrisch Fat Max Kick bikes. Deze gaan even snel en kunnen heel goed samen rijden. Huur je de Fat Max en de E-Chopper samen? Dan wordt de route van de E-Chopper gereden, waarbij alleen over verharde paden gereden wordt.

Prijs E-Chopper tour

E-Chopper tour € 29,50 per persoon (€ 24,38 ex. BTW)

  • Voor de E-Chopper geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
  • Er is een bromfietsrijbewijs nodig. Een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) is ook voldoende.
  • Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 29,50
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Ook leuk voor u?

SupaGolf

 
Prijs pp: € 12,50
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Kickbike & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer

Sloep huren

 
Prijs sloep: € 35
Maximum deelname: 8 personen
Duur: 1 uur

Lees meer