E-Chopper tour

E-Chopper tour

Met onze E-Chopper, ook wel de Cafécruiser, mag je gezien worden. Op dit stoere apparaat is het heerlijk cruisen door de mooie omgeving van Dalfsen. De comfortabele zit, lage opstap en wendbaarheid maken deze E-Chopper gemakkelijk te besturen voor iedereen.

Beleef het Vechtdal op haar best

Wij hebben een prachtige route voor jullie uitgezet. Door de bossen en langs landgoederen naar stuw Vechterweerd, waar je eventjes kunt pauzeren. Vervolgens rij je terug over de dijk langs de Overijsselse Vecht: één van de mooiste routes in het Vechtdal. De route duurt ongeveer 1,5 uur. Met een pauze bij Vechterweerd ben je 2 uur onderweg.

E-touren met een groep

We hebben 5 E-Choppers. Wil je met een grotere groep toeren? Combineer ze dan met onze 20 E-Fat Maxen. Dit zijn stoere elektrische steps. Zo kunnen jullie in totaal met 25 personen op pad. Nog grotere groep? Ga dan voor een E-choppers & Sloepentour.

Eten en drinken onderweg

In de zomervakantieperiode kun je pauze houden bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lekker ijsje, koffie met gebak of een frisdrankje (zondagen gesloten).

Of ga picknicken bij Boerhoes! Reserveer vooraf een picknickkistje 'Boerhoes Volle Bak' en haal deze op bij Boerhoes. Zoek zelf je plek op het mooie erf en geniet van je uitgebreide picknicklunch voor € 20 per persoon.

Je kunt ook kiezen voor het ‘Boerhoes Bakkie’: even een bakkie doen onderweg. Kies voor koffie, thee, appelsap of perensap met appelkoek of krentewegge, voor maar €6 per persoon.

Goed om te weten

  • Voor de E-Chopper geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is verplicht.
  • Er is een bromfietsrijbewijs nodig. Een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) is ook voldoende.
  • De Cafécruiser is niet geschikt voor 2 personen en een eigen route rijden is niet toegestaan i.v.m. pechhulp.
  • Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

 

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 29,50 (€ 24,38 ex BTW)
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Ook leuk voor jullie?

E-Choppers & Sloepentour

Prijs pp: € 29,75 (€ 24,59 ex BTW)
Minimum deelname: 16 persoon
Duur: 3 uur

Lees meer

E-Fat Max tour

 
Prijs pp: € 25 (€ 20,66 ex BTW)
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Lees meer

Fiets & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer