E-Chopper & Sloepentour

E-Choppers & Sloepentour

Een nieuw groepsuitje in ons aanbod! We combineren onze populairste uitjes 'Varen met en sloep' en de 'E-Chopper en E-Fat Maxen tour' met een stop bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lunch, koffie met gebak of een lekker drankje.

De helft van de groep gaat varen en stapt in een elektrische sloep en de andere helft gaat via een mooie route toeren op de E-Choppers en E-Fat Maxen. Bij Buitenplaast Vechterweerd ontmoet iedereen elkaar weer onder het genot van een drankje, lunch of koffie met gebak.

E-Choppers

Met onze E-Chopper van het type Cafécruiser mag je gezien worden. Op dit stoere apparaat is het heerlijk cruisen door de mooie omgeving van Dalfsen. Lekker met je hoofd in de wind, want een helm is niet nodig. De comfortabele zit, lage opstap en wendbaarheid maken deze E-Chopper gemakkelijk te besturen voor iedereen.

E-Fat Max kickbike

De E-Fat Max is een een elektrische step, die door de brede banden geschikt is om elk soort terrein moeiteloos te berijden.  De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt wordt door de brede wielen en banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. Rijden met de E-Fat Max werkt verslavend en is ook vooral fun! Eén druk op de knop is voldoende om moeiteloos voort te zoeven.

Sloepentour met elektrische sloep

Wat is er nu fijner dan het mooie rivierenlandschap van Dalfsen per elektrische sloep te ontdekken? Onze luxe sloepen zijn geschikt voor maximaal 8 personen, voorzien van comfortabele kussens en door het stuurwiel heel gemakkelijk te besturen.

Ideaal voor grote groepen

Wij beschikken over 5 E-Choppers en 15 E-Fat Maxen en drie 8-persoons sloepen. Aangevuld met een paar elektrische fietsen kunnen 48 personen dit uitje doen.

  • Voor de E-Fat Max en E-Chopper geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
  • Voor de E-Chopper is een bromfietsrijbewijs nodig. Een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) is ook voldoende.
  • Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

Voor iets kleine groepen is het ook mogelijk alleen een E-tour te boeken. Deze tour is een combinatie tussen de E-Fat Max kickbike tour en de E-Chopper tour.

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 29,75
Minimum deelname: 16 persoon
Duur: 3 uur

Ook leuk voor u?

SupaGolf

 
Prijs pp: € 12,50
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Kickbike & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer

Sloep huren

 
Prijs sloep: € 35
Maximum deelname: 8 personen
Duur: 1 uur

Lees meer