E-Fat Max tour

E-Fat Max tour

De E-Fat Max is een stoere elektrische step, geschikt voor elk soort terrein. Eén druk op de knopt en je zoeft moeiteloos voorbij. Het stoere uiterlijk met de brede banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. En in combinatie met de elektromotor en zijn lichte gewicht, rijd je soepel door bochten, bounce je over hobbels en bobbels en blijf je elk obstakel de baas! Rijden met de E-Fat Max is verslavend en vooral: heel erg leuk!

Route

Jullie rijden een mooie en afwisselende route door de omgeving van Dalfsen. Door het bos, over de dijk en over zowel harde als onverharde paden. De route duurt ongeveer 1,5 uur en met een pauze bij stuw Vechterweerd ben je 2 uur onderweg. Beleef het Vechtdal op haar best!

E-touren met een groep

We hebben 20 E-Fat Maxen. Is je groep groter of zijn er mensen bij met bijvoorbeeld blessures? Combineer ze dan met onze 5 E-Choppers. Zo kunnen jullie in totaal met 25 personen op pad. De E-choppers kunnen alleen niet over onverharde paden, dus jullie rijden de E-Chopper route over verharde paden Nog grotere groep? Ga dan voor een E-choppers & Sloepentour.

Eten en drinken onderweg

In de zomervakantieperiode kun je pauze houden bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lekker ijsje, koffie met gebak of een frisdrankje (zondagen gesloten).

Of ga picknicken bij Boerhoes! Reserveer vooraf een picknickkistje 'Boerhoes Volle Bak' en haal deze op bij Boerhoes. Zoek zelf je plek op het mooie erf en geniet van je uitgebreide picknicklunch voor € 20 per persoon.

Je kunt ook kiezen voor het ‘Boerhoes Bakkie’: even een bakkie doen onderweg. Kies voor koffie, thee, appelsap of perensap met appelkoek of krentewegge, voor maar €6 per persoon.

Goed om te weten

  • Voor de E-Fat Max geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
  • Er is geen rijbewijs nodig.
  • Een eigen route rijden is niet toegestaan i.v.m. pechhulp
  • Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

 

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 25 (€ 20,66 ex BTW)
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Ook leuk voor jullie?

E-Choppers & Sloepentour

 
Prijs pp: € 29,75 (€ 24,59 ex BTW)
Minimum deelname: 16 persoon
Duur: 3 uur

Lees meer

E-Chopper tour

 
Prijs pp: € 29,50 (€ 24,38 ex BTW)
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Lees meer

Kickbike & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer