E-Fat Max Kickbike tour

E-Fat Max Kickbike tour

De E-Fat Max kickbike is een een elektrische step, die door de brede banden geschikt is om elk soort terrein moeiteloos te berijden.  De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt wordt door de brede wielen en banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. Rijden met de E-Fat Max kickbike werkt verslavend en is ook vooral fun! Eén druk op de knop is voldoende om moeiteloos voort te zoeven.

Route E-Fat Max kickbike tour

De mooie en afwisselende E-Fat Maxroute door de omgeving van Dalfsen gaat over verharde en onverharde paden door het bos en over de dijk.

De route duurt ongeveer 1,5 uur en met een pauze bij stuw Vechterweerd bent u 2 uur onderweg. Beleef het Vechtdal op haar best!

In de zomervakantieperiode kunt u pauze houden bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lekker ijsje, koffie met gebak of een frisdrankje (zondagen gesloten).

Picknicken bij Boerhoes tijdens de E-Fat max tour

Reserveer bij je E-Chopper en E-Fat max een picknickkistje en haal het op bij Boerhoes. Zoek zelf je plek op het mooie erf. Op je eigen kleedje geniet je van (boeren) dranken met lekkernij.

Boerhoes Bakkie € 6 per persoon

Even een bakkie doen onderweg: Koffie, thee, appelsap, perensap met appelkoek of krentewegge.

  • Te reserveren vanaf 2 personen.

E-touren met een groep

Wij beschikken over 15 E-Fat Max kickbikes. Daarnaast zijn er 5 E-Choppers. De E-Choppers en E-Fat Maxen kunnen samen rijden, dan wordt de route van de E-Chopper gereden, waarbij niet over onverharde paden gereden wordt.

Prijs E-Fat Max Kickbike tour

E-Fat Max Kickbike Tour € 25 (€ 20 ex. BTW)

  • Voor beide E-voertuigen geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
  • Voor de E-Fat Max is geen rijbewijs nodig.
  • Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 25
Minimum deelname: 1 persoon
Duur: 2 uur

Ook leuk voor u?

SupaGolf

 
Prijs pp: € 12,50
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Kickbike & Kanotocht

 
Prijs pp. vanaf: € 15
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 3 uur

Lees meer

Sloep huren

 
Prijs sloep: € 35
Maximum deelname: 8 personen
Duur: 1 uur

Lees meer