Escape Room & Diner

Escape Room Zwolle & Diner

Escape room combineren met een heerlijk hapje en drankje

Voordat we starten met de escape room beginnen we met een drankje in de binnenstad van Zwolle. Dan nemen we u mee naar twee van onze unieke escape locaties in de binnenstad van Zwolle. De catacomben onder café De Gezelligheid gecombineerd met de Escape Room Politiebureau Zwolle of het Zwolse café De Gezelligheid in combinatie met de Escape Room Oude Stadsmuur in Zwolle. Na afloop is het heerlijk nakaarten tijdens het diner bij Restaurant Humphrey’s.

Catacomben Café De Gezelligheid

In kleine groepjes daal je af de mysterieuze catacomben in onder de binnenstad van Zwolle. Na de opdracht te hebben vervult is de volgende aan de beurt. De rest van de deelnemers geniet ondertussen van een drankje én van De Gezelligheid.

Escape Room Politiebureau Zwolle

Opgesloten zitten in de cellen van het voormalige politiebureau aan de Luttekestraat in Zwolle. Het is één van de spannendste escape rooms van Zwolle. Kraak de codes van de sloten door listig te puzzelen met de aanwijzingen die het buitenteam verzamelt. Je kunt natuurlijk ook onderdeel uitmaken van het buitenteam. Dit team ontdekt de binnenstad van Zwolle en helpt je te ontsnappen uit deze Escape Room.

Escape Room Oude Stadsmuur van Zwolle

Hoog op de oude stadsmuur in de binnenstad van Zwolle wordt driftig gepuzzeld om de codes van de sloten te kraken. Dit lukt niet zonder hulp van het ‘buitenteam’. Zij kammen de omgeving van de muur uit en communiceren door codes te seinen naar het ‘binnenteam’ op de muur. Een fantastische escape room die je terugneemt naar honderden jaren geleden. De stadsmuur diende vroeger als bescherming tegen belegeringen en kanonsvuur. Een escape room waar je graag wilt ontsnappen!

Inbegrepen:

  • Welkomstdrankje
  • Escape Catacomben Café De Gezelligheid
  • Drankje bij Café De Gezelligheid
  • Escape Room Politiebureau of Escape Room Oude Stadsmuur
  • 3-gangen keuzediner bij Restaurant Humphreys (excl. drankjes)

Vanaf 26 personen verdelen we de groep over het Politiebureau en de Stadsmuur. Tot 25 personen wordt één van beide Escapes gespeeld. De Gezelligheid is altijd onderdeel van dit arrangement.

Praktische informatie

Prijs pp: € 59,75 (€ 54,82 ex. BTW)
Deelname: 15-75 personen
Duur: 5 uur

Ook leuk voor u?

City Escape Zwolle

 
Prijs pp: € 29,50 (€ 27,06 ex BTW)
Deelname: 25-75 personen
Duur: 3,5 uur

Lees meer

Wie is de Mol met Escape Room

Prijs pp: € 58,75 (€ 51,76 ex BTW)
Minimum deelname: 20 personen
Duur: 17.30-22.30 uur

Lees meer

Wie is de Mol in Zwolle?

 
Prijs: op aanvraag
Groepen tot 250 personen
Duur: 3,5 uur

Lees meer