Home » FAQ backup

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze uitjes? Vind het antwoord tussen onze veelgestelde vragen.

Wat als het slecht weer is op de dag van mijn uitje?
Expand
Bootje huren
Zul je net zien. Op de dag van jullie uitje komt het met bakken uit de lucht. Geen zorgen! Als jullie een sloepje of ander vaartuig zonder schipper hebben gehuurd, mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.
De BBQ Donut + eten? Wijzig op tijd!
Let op: heb je eten en/of drinken bijgeboekt? Dan dien je de datumwijziging minimaal 48 uur van te voren telefonisch aan ons door te geven. Ben je later, dan betaal je wel de cateringkosten. Het cateringpakket mag je dan wel zelf afhalen bij de cateraar.
Groepsuitjes
Andere uitjes kunnen we helaas niet zo eenvoudig verplaatsen. Wij bieden outdoor activiteiten en daar hoort soms een nat pak bij. Wel denken we graag met jullie mee over een alternatief waarbij het weer een kleinere rol speelt en waarbij je een regenpak of poncho kunt dragen (bijv. Geocaching) of waarbij je droog zit (Lelijke Eendentour). Dit is afhankelijk van wat er die dag nog beschikbaar is en je betaalt eventueel een meerprijs.

Wij krijgen trouwens vaak terug dat zo'n nat pak, juist dé onvergetelijke verhalen oplevert. We zeggen het toch even. ?

Hoe boek ik een uitje?
Expand

Dat doe je eenvoudig online. Voor de meeste groepsuitjes vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan. Je hebt dan een paar dagen tot een week de tijd om te beslissen of het uitje doorgaat, ook kun je nog iets laten aanpassen. Is alles naar wens? Dan geef je online akkoord. Je betaalt na afloop van het uitje. Bij een boeking boven de € 500 betaal je 50% vooraf.

Sommige van onze hardlopende uitjes kun je direct online reserveren, zoals een sloep of De BBQ Donut. Deze boek je online en betaal je vooraf. In de kalender kies je jouw gewenste datum en tijd, waarna je deze direct claimt. Wel zo makkelijk!

Dien ik vooraf te reserveren?
Expand

Groepsuitjes dien je altijd vooraf te reserveren. Net als het boeken van een e-chopper, e-fatmax of kickbike.

Wil je een bootje of ander vaartuig huren? Reserveren is niet verplicht, maar onze bootjes zijn erg geliefd. Vooral als het mooi weer is. Het is dus wel zo verstandig om vooraf online te boeken. Dan weet je zeker dat er een sloep, kano, sup, waterfiets of De BBQ Donut voor je klaar staat!

Kan ik mijn uitje annuleren of het aantal personen wijzigen?
Expand

Tot een week voor aanvang van je uitje, kun je het aantal personen nog met 10% naar beneden bijstellen. (Voorbeeld: bij 18 personen mogen het er 16 worden). Ben je later met het doorgeven, dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Tip: houd bij het boeken het aantal personen aan de lage kant aan. Bij de meeste activiteiten kun je namelijk nog wel extra personen opgeven.

Kan ik me ook omkleden bij jullie?
Expand

Groepsuitjes in Dalfsen: er is bij ons geen kleedkamer, wel een toilet waar je je om kunt kleden.

Varen in Zwolle of Dalfsen: we verhuren onze vaartuigen vanaf onze steiger en daar is jammer genoeg geen omkleedmogelijkheid.  We raden de verstop-je-achter-een-handdoek truc aan. 😉

Is er een toilet aanwezig?
Expand

Buitenlocatie Dalfsen: er is een toilet aanwezig.

Steiger Dalfsen: helaas niet, wel is er horeca aanwezig waar je misschien tegen betaling en met je liefste glimlach gebruik mag maken van het toilet.

Steiger Zwolle: vlakbij onze steiger is een openbaar toilet waar je gebruik van kunt maken.

 

Waar laat ik mijn (waardevolle) spullen?
Expand

We raden aan om je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis of in de auto te laten. We hebben geen kluisjes.

Ga je kanoën? Dan krijg je een klein tonnetje mee, groot genoeg voor je telefoon en sleutels. Een tas kan mee in een sloep, kano of op de waterfiets.

Als je gaat kajakken of suppen kun je je tas op eigen risico achterlaten op de steiger. We kunnen deze niet continu in de gaten houden. Laat belangrijke spullen dus zoveel mogelijk thuis en/of neem een waterdicht tasje mee voor om je nek.

Hebben jullie ook zwemvesten?
Expand

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Expand

Huur je een sloep, motorbootje of een BBQ Donut of ga je varen meet de Blauwvingersloep of Vechtzomp? Dan mag je gerust je eigen eten en drinken meenemen. Op De Vechtvaarder en in onze  horecagelegenheid bij onze buitenlocatie kan eigen eten en drinken meenemen niet.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem ons gerust. Neem contact op.