Hanze Bikes Zwolle

Hanze Bikes Zwolle

Ontdek Hanzestad Zwolle op de fiets! Ga lekker relaxed met onze gids mee langs de mooiste plekken van de stad. Bij het Zwolse Balletjeshuis en de bijzondere boekhandel Waanders in de Broeren nemen we een kijkje binnen. De Hanzestad Zwolle met haar herenhuizen, vestingwerken en grachten vormt een prachtig decor voor deze fietstour!

Cortina Blau

Op deze hippe designfiets van Zwolse makelij kun je gezien worden. De Cortina Blau heeft 3 versnellingen en fietst lekker licht.

Inclusief:

  • Cortina Blau fiets
  • Gids
  • Flesje water
  • Zwolse balletjes

Minimum deelname: 8 personen

Individuele tour:
De Hanze Bikes tocht is ook individueel te boeken, namelijk iedere zaterdag om 10.30 uur van 4 april t/m 31 oktober 2020 (vanaf 2 personen). Bij minimaal 5 deelnemers gaan we van start. Mochten we niet aan dit aantal deelnemers komen dan nemen we contact met u op en kunt u een privé-tour boeken voor € 147,50, uw geld terug krijgen of op een andere datum komen.


Er zijn 20 hippe fietsen beschikbaar, zodat een groep van maximaal 20 personen tegelijk een fietstour kan doen. Is je groep groter dan kunnen we fietsen bij huren of een combinatie maken met een vaartocht door de Zwolse grachten met de Blauwvinger.

Praktische informatie

Prijs pp: € 29,50 (€ 24,38 ex. BTW)
Minimum deelname: 2-8 personen
Duur: 2 uur

Ook leuk voor u?

Geocaching per Kickbike in Zwolle

Prijs pp: € 19,75 (€ 16,32 ex BTW)
Minimum deelname: 12 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

FotoFun-donut

 
Prijs pp: € 22,50 (€ 18,60 ex BTW)
Minimum deelname: 8 personen
Duur: 2 uur

Lees meer

Grachten Puzzeltocht

 
Prijs pp: € 15,50 (€ 12,81 ex BTW)
Minimum deelname: 4 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer