Wie is de Mol in Zwolle?

Wie is de Mol in Zwolle

Wie kent het niet? Wie is de Mol... Een spannend spel met als doel de Mol te ontmaskeren. Wij bieden dit uitdagende groepsspel nu aan in onze prachtige Hanzestad. Welk team verzamelt de meeste munten? Dit team wordt winnaar en gaat naar huis met de beker! Speel nu Wie is de Mol Zwolle.

Wie is de Mol, het ideale groepsuitje

Wie is de Mol Zwolle is het ideale groepsuitje. Het spel speel je vanaf 15 man en duurt ca. 3,5 uur. Je houdt genoeg tijd over om andere leuke dingen te gaan doen, zoals een hapje eten of een borrel in de stad.

Het spel

Wie het -Wie is de Mol- spel wil winnen moet zoveel mogelijk munten verzamelen. Om de zak met munten te vullen moeten verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Maar iemand (de mol) saboteert de boel. Aan jou de schone taak hem te ontmaskeren. Houd jij iedereen in de gaten?
De opdrachten zijn stuk voor stuk uitdagend en spelen zich af in de Zwolse binnenstad. Sein de code vanaf stadstoren de Peperbus en kijk goed om je heen tijdens de Fietsjoe (fietstaxi).

Gaandeweg stijgt de spanning, niemand is meer te vertrouwen...

Startlocatie Wie is de Mol

Het spel vindt plaats in de historische binnenstad van Zwolle. De startlocatie bepalen we graag samen met jou. De watersportactiviteiten starten vanaf de steiger aan de Potgietersingel, nabij het station.

Praktische informatie

Prijs pp: € 27,50 (€ 22,73 ex. BTW)
Minimum deelname: 15 personen
Duur: 3,5 uur

Ook leuk voor u?

Foto Hunt

 
Prijs pp: € 17,50 (€ 14,46 ex BTW)
Minimum deelname: 10 personen
Duur: 2 uur

Lees meer

Geocaching in Zwolle

 
Prijs pp: € 12,50 (€ 10,33 ex BTW)
Minimum deelname: 10 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer