Kickbike tocht

Kickbike tocht omgeving Dalfsen

De omgeving van Dalfsen leent zich uitstekend voor een heerlijk kickbike tocht. Geniet van de prachtige natuur langs de Overijsselse Vecht. En ontdek de slingerende fietspaden en weggetjes rond Dalfsen.

Wat is een kickbike?

De kickbike is een step met een groot voorwiel. Door het grote voorwiel maak je gemakkelijk snelheid. Je beweegt je voort door middel van de welbekende steppende beweging. Steppen is een leuke manier van voortbewegen. De kickbike maakt de pret nog groter. Hiawatha Actief beschikt over ca. 15 kickbikes, dé step voor recreatie en sport. De kickbike tocht is zeer geschikt voor grotere groepen.

Route kickbike tocht

In Dalfsen kunt u kiezen uit verschillende routes van ruim een uur (10 km) of een langere steptocht van 18 kilometer, waarbij u ongeveer 2,5 uur onderweg bent inclusief pauze. We maken voor de routes gebruik van het fietsknooppuntennetwerk rondom Dalfsen.

U kunt natuurlijk ook Kickbikes huren en zelf de route bepalen.

Kickbike tocht maar dan elektrisch

Ben je meer van het elektrisch gemak? Dan is het ook mogelijk gebruik te maken van onze E Fat Max kickbikes en doe de E Fat Max tour. Nog meer gemak? Kies dan voor de E-chopper tour.

Praktische informatie

Prijs pp: € 13,50 (€ 11,16 ex. BTW)
Minimum deelname: 12 personen
Duur: 1,5 uur

Ook leuk voor u?

Archery Trail & Golf

 
Prijs pp: € 15,00 (€ 13,76 ex BTW)
Minimum deelname: 8 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Handboogschieten

 
Prijs pp: € 12,50 (€ 11,47 ex BTW)
Minimum deelname: 12 personen
Duur: 1 uur

Lees meer

Geocaching

 
Prijs pp: € 12,50 (€ 11,47 excl. BTW)
Minimum deelname: 12 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer