Kloostermaal
Wij serveren de volgende gerechten tijdens het Culinaire Kloostermaal:
Warme gerechten
- heerlijk mals rundvlees gestoofd met diverse groenten
- diverse soorten vis geserveerd met romige saus
- kippendijen in tomatensaus met paprika en uien
- roseval aardappelen in schil met knoflook
- courgette, aubergine en paprika uit de oven
- gekookte basmati rijst met noten
Bijgerechten
- pasta met tonijn gegarneerd met gerookte vis
- fijn gesneden vleeswaren met augurk, zilverui en groene sla
- vegetarische salade
- geblancheerde aardappelblokjes aangemaakt met mayonaise en kruiden
- Het geheel wordt begeleid door oerbroden, boters en tapenades
Minimaal aantal: 20 personen
Eventuele diëten graag doorgeven.
Het Kloostermaal kan worden uitgebreid met:
Voorgerecht of Amuse:
- Soeptrio drie kleine glaasjes met soep € 5,50 pp
- Spiesje met garnalen en wasabi-dip & bladerdeeg met gekookte ei, carpaccio, filet americain en rode ui € 4,85 pp
Nagerecht of Koffie Compleet:
- Duo van hangop met stoofpeertjes & tiramisu met liquor 43
€ 7,25 pp - Koffie met Zwollenaartje nieuwe stijl € 4,25 pp
- Sassenpoorter koffie, koffie met scheut kruidenbitter, slagroom en chocolaatjes € 5,95 pp