Teamactiviteiten

Teamactiviteiten

Wordt het weer eens tijd om de banden binnen je team aan te halen? Of zoek je een korte inspirerende break voor tijdens je vergadering in de Tipi tent? Maak een keuze uit onderstaande activiteiten en stel zelf je ideale teamprogramma samen.

Wandelende A
Van houten palen en touw een constructie bouwen in de vorm van een 'A'. Op de dwarsbalk van de A gaat één persoon staan en de andere teamleden laten de A 'wandelen' door deze voort te bewegen door middel van touwen.

Tangram
Deze chinese puzzel is een hersenkraker en uitdagende samenwerkingsopdracht. Met de 7 puzzelstukken die samen een vierkant vormen kunnen vele andere vormen gemaakt worden. Volgens de spelregels moeten alle 7 stukken gebruikt worden.

Memory game
Onder iedere box ligt een pion. Om beurten mag jouw team een pion onder een box vandaan halen. Heb jij onthouden waar ze nog liggen? Wie heeft aan het einde de meeste pionnen?

River Crossing
Samen de rivier oversteken zonder natte voeten te krijgen. Jullie hebben balken en tot je beschikking en er zijn een aantal kratten opgesteld om de balken te ondersteunen bij de oversteek. Vinden jullie de ideale route?

Praktische informatie

Prijs pp v.a.: € 15 (€ 12,40 ex. BTW)
Minimum deelname: 8 personen
Duur: 0,5-2 uur

Ook leuk voor u?

lelijke eenden tour

Lelijke Eendentour

 
Prijs pp: € 49,50 (€ 40,91 ex. BTW)
Minimum deelname: 10 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

Vechtdal Expeditie

 
Prijs pp: € 29,75 (€ 24,59 ex BTW)
Minimum deelname: 8 personen
Duur: 3,5 uur

Lees meer
teambuilding actief uitje

The Battle

 
Prijs pp: € 29,50 (€ 27,06 ex BTW)
Minimum deelname: 15 personen
Duur: 3,5 uur

Lees meer