Voorwaarden Donuts

Voorwaarden Donuts

Slecht weer? Kosteloos naar een andere datum.
Als het KNMI of Meteoconsult op de dag van de reservering slecht weer voorspelt dan mag tot 2 uur voor het gereserveerde tijdstip, zonder extra kosten, een andere datum en tijd gereserveerd worden. Dat kan net zo lang tot het wel goed Donut-weer is. Heeft u een De BBQ Donut met barbecuepakket gereserveerd, dan geldt dat u 48 uur voor het gereserveerde tijdstip kosteloos mag uitwijken naar een andere datum. Daarna zijn de kosten voor het barbecuepakket wel verschuldigd en kan het pakker afgehaald worden bij de cateraar.
De weersvoorspelling moet wel de regio Zwolle betreffen en actueel zijn (1 dag voor vertrek). Onder slecht weer wordt verstaan onweer en/of langdurige regenval.

Alternatief bij slecht weer
Mocht u niet kunnen uitwijken naar een andere datum dan bieden wij in overleg met u een alternatief. Voor de FotoFun-donut, Donut Grachten Game en Lounge-donut bieden wij een activiteit op het land aan. Denk hierbij aan Geocaching (alternatief voor FotoFun-donut en Lounge-donut) of Wie is de Mol? (alternatief voor Donut Grachten Game). Geboden alternatieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bij een alternatief wordt het bedrag en rekening gebracht dat in eerste instantie is gereserveerd.

Bestuurders
De minimum leeftijd van de bestuurders is minimaal 21 jaar. De bestuurders moeten zich kunnen legitimeren. Voor de bestuurders is het niet toegestaan alcohol e/o drugs te gebruiken.
Alleen bestuurders die als bestuurder zijn aangemeld mogen de Donut besturen.

Gebruik
De Donut mag alleen gebruikt worden als varend en drijvend terras.

Eigen eten en drinken
U kunt uw eigen eten en drinken meenemen in de Donut. Het is niet toegestaan meer dan 1 krat bier per Donut mee te nemen.

Eigen risico en schade
Het eigen risico voor schade aan een Donut of aan derden is € 500,00 per Donut. Hiervoor ontvangen de bestuurders bij aankomst een overeenkomst ter ondertekening. Wanneer de Donut bij terugkomst met schade en/of ontbrekende inventaris wordt ingeleverd worden deze kosten in rekening gebracht. De inventaris volgens de nieuwwaarde en de schade volgens het schaderapport van de verzekeraar.

Te laat
Komt u later dan het gereserveerde tijdstip, dan wordt wel de gereserveerde eindtijd aangehouden. Komt u later terug dan het gereserveerde tijdstip, dan wordt minimaal 1 uur extra huur (€ 70,00 per uur) in rekening gebracht.

Schoonmaakkosten
Levert u de Donut erg vuil in, dan wordt € 35,00 extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Ook leuk voor u?

De BBQ Donut

 
Prijs donut: € 195 (€ 161,16 ex BTW)
Maximum deelname: 10 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

De Vechtvaarder en BarbecueBoot

Prijs: € 12,50 pp (€ 11,47 ex BTW)
Minimum deelname: 25 personen
Duur: 1 uur

Lees meer
discgolf dalfsen

Tipi tent

 
Prijs: € 75 (€ 61,98 ex BTW)
Groepen tot: 80 personen
Duur: 1 uur

Lees meer