Voorwaarden Donuts

Voorwaarden Donuts

Slecht weer? Kosteloos naar een andere datum.
Zul je net zien, op de dag dat jullie met de Donut gaan varen komt het met bakken uit de lucht. Geen zorgen! Je mag tot 2 uur voor het gereserveerde tijdstip een andere datum en tijd reserveren, zonder extra kosten.

Dit geldt zolang het KNMI of Meteoconsult op de dag van je reservering slecht weer voorspelt in regio Dalfsen of Zwolle, afhankelijk van waar je de Donut hebt geboekt. Met slecht weer bedoelen we onweer en/of langdurige regenval.

De Donut + eten? Wijzig op tijd!
Let op: heb je eten en/of drinken bijgeboekt? Dan dien je de datumwijziging minimaal 48 uur van te voren telefonisch aan ons door te geven. Ben je later, dan betaal je wel de cateringkosten. Het cateringpakket mag je dan wel zelf afhalen bij de cateraar.

Bestuurders
De minimum leeftijd van de bestuurders van de Donut is minimaal 21 jaar. De bestuurders moeten zich kunnen legitimeren. Voor de bestuurders is het niet toegestaan alcohol en/of drugs te gebruiken. Alleen bestuurders die voor vertrek als bestuurder zijn aangemeld mogen de Donut besturen.

Gebruik
De Donut mag alleen gebruikt worden als varend en drijvend terras.

Eigen eten en drinken
Je mag gerust je eigen en drinken meenemen in de Donut. Het is niet toegestaan meer dan één krat bier per Donut mee te nemen.

Eigen risico en schade
Het eigen risico voor schade aan een Donut of aan derden is € 500 per Donut. Hiervoor ontvangen de bestuurders bij aankomst een overeenkomst ter ondertekening. Wanneer de Donut bij terugkomst met schade en/of ontbrekende inventaris wordt ingeleverd worden deze kosten in rekening gebracht. De inventaris volgens de nieuwwaarde en de schade volgens het schaderapport van de verzekeraar.

Te laat
Ben je te laat op de steiger en vertrek je daardoor later dan het gereserveerde tijdstip, dan houden we wel de gereserveerde eindtijd aan. Kom je later terug dan de gereserveerde eindtijd, dan brengen we minimaal 1 uur extra huur (€ 70,00 per uur) in rekening.

Schoonmaakkosten
Lever je de Donut erg vuil in, dan brengen we € 35,00 extra schoonmaakkosten in rekening.

 

Ook leuk voor u?

De BBQ Donut

 
Prijs donut: € 195 (€ 161,16 ex BTW)
Maximum deelname: 10 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

De Vechtvaarder en BarbecueBoot

Prijs: € 12,50 pp (€ 11,47 ex BTW)
Minimum deelname: 25 personen
Duur: 1 uur

Lees meer
discgolf dalfsen

Tipi tent

 
Prijs: € 75 (€ 61,98 ex BTW)
Groepen tot: 80 personen
Duur: 1 uur

Lees meer