Winter Kick

Winter Kick

Ga lekker naar buiten in de winter en geniet van het mooi Vechtdal. Dit groepsuitje is speciaal voor de wintermaanden.

De helft van de groep gaat op pad met de E-Fat Max over verharde en onverharde paden door het bos naar Buitenplaats Vechterweerd. De andere helft stept zich warm op de kickbike over via de korte route over de dijk. In de gezellige horecagelegenheid van Buitenplaaats Vechterweerd komt de groep weer samen en staat heerlijke warme chocolademelk met slagroom en appelgebak klaar.

Als iedereen weer lekker is opgewarmd wisselen de deelnemers van vervoersmiddel voor de route terug naar Dalfsen. Sluit de dag af met een lekker stamppotbuffet bij onze gezellige horecagelegenheid in Dalfsen.

De E-Fat Max is een elektrische step, geschikt voor elk soort terrein. Eén druk op de knop en je zoeft moeiteloos voorbij. Het stoere uiterlijk met de brede banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. Rijden met E-Fat Max is verslavend en is vooral heel erg leuk!

Een kickbike is dé step voor recreatie en sport. Door het grote voorwiel van deze stoere step maak je gemakkelijk snelheid. Steppen is lekker actief en een leuke manier van voortbewegen.

Voor de E-Fat Max is de minimum leeftijd 16 jaar en er is geen rijbewijs nodig. Een helm is niet verplicht, maar beschikbaar indien gewenst. Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

 

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 35
Minimum deelname: 10 persoon
Duur: 2,5 uur

Ook leuk voor jullie?

lelijke eenden tour

Lelijke Eendentour

 
Prijs pp: € 49,50 (€ 40,91 ex. BTW)
Minimum deelname: 10 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

De Alleskunner Indoor

 
Prijs pp: € 29,50 (€ 24,38 ex BTW)
Deelname: 15 tot 60 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

Geocaching

 
Prijs pp: € 12,50 (€ 11,47 excl. BTW)
Minimum deelname: 12 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer