Winter Kick

Winter Kick

Ga lekker naar buiten in de winter en geniet van het mooi Vechtdal. Dit groepsuitje is speciaal voor de wintermaanden.

De helft van de groep gaat op pad met de E-Fat max over verharde en onverharde paden door het bos naar Buitenplaats Vechterweerd. De andere helft stept zich warm op de kickbike over via de korte route over de dijk. In de gezellige horecagelegenheid van Buitenplaaats Vechterweerd komt de groep weer samen en staat heerlijke warme chocolademelk met slagroom en appelgebak klaar.

Als iedereen weer lekker is opgewarmd wisselen de deelnemers van vervoersmiddel voor de route terug naar Dalfsen. Sluit de dag af met een lekker stamppotbuffet bij onze gezellige horecagelegenheid in Dalfsen.

E-Fat max
De elektrische Kickbike Fat Max is gemakkelijk bestuurbaar en geschikt om elk soort terrein moeiteloos te berijden.  De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Sportief hoef je er niet voor te zijn, want 'gas' geven doe je met je duim.

Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt wordt door de brede wielen en banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max werkt verslavend en is ook vooral fun!

Kickbike
Steppen is een leuke manier van voortbewegen. Hiawatha Actief beschikt over kickbikes, dé step voor recreatie en sport. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid.

Voor de E-Fat Max is de minimum leeftijd 16 jaar en er is geen rijbewijs nodig. Een helm is niet verplicht, maar beschikbaar indien gewenst. Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

 

Praktische informatie

Prijs per persoon: € 35
Minimum deelname: 10 persoon
Duur: 2,5 uur

Ook leuk voor u?

lelijke eenden tour

Lelijke Eendentour

 
Prijs pp: € 49,50 (€ 40,91 ex. BTW)
Minimum deelname: 10 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

SupaGolf

 
Prijs pp: € 12,50
Minimum deelname: 2 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer

Geocaching

 
Prijs pp: € 12,50 (€ 11,47 excl. BTW)
Minimum deelname: 12 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer