Cadeaubon

Maak iemand blij met een cadeaubon!

Met een cadeaubon voor één van onze uitjes geef je een onvergetelijke beleving cadeau. Je bestelt de cadeaubon eenvoudig door één van de uitjes te kiezen. Zodra je hebt betaald ontvangt je de bon in je mailbox. Print hem uit of stuur hem direct door om iemand te verrassen met een origineel cadeau. 

Uitjes in Zwolle

Geef een belevenis op de Zwolse gracht cadeau. Wat dacht je van sloep varen, suppen of een BBQ op het water?
Vul het formulier in met je eigen gegevens. De bon krijg je per mail en kun je uitprinten of doorsturen naar de ontvanger.

Uitjes in Dalfsen

Varen in de natuurrijke omgeving van de Overijsselse Vecht, een E-Fat Max of E-chopper tour of lekker barbecueën op het water. Geef een leuk uitje cadeau in Dalfsen!
Vul het formulier in met je eigen gegevens. De bon krijg je per mail en kun je uitprinten of doorsturen naar de ontvanger.

Cadeaubon verzilveren

De blije ontvanger kan de bon eenvoudig verzilveren door het uitje online te reserveren en de vouchercode in te voeren bij de betaling.

Cadeaubon bestellen als bedrijf

Ook als bedrijf kun je een eenvoudig een cadeaubon bestellen. Je ontvangt de factuur (met bedragen incl. en excl. BTW) tegelijkertijd met de cadeaubon in je mailbox.
Hebben jullie als bedrijf iets te vieren en wil je meerdere bonnen tegelijk bestellen? Neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op.