Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze uitjes? Vind het antwoord tussen onze veelgestelde vragen.

Vragen over het boeken van een uitje

Groepsuitjes dien je altijd vooraf te reserveren. Net als het boeken van een e-chopper, e-fatmax of kickbike.

Wil je een boot of ander vaartuig huren? Reserveren is niet verplicht, maar onze bootjes zijn erg geliefd. Vooral als het mooi weer is. Het is dus wel zo verstandig om vooraf online te boeken. Dan weet je zeker dat er een sloep, kano, sup, waterfiets of De BBQ Donut voor je klaar staat!

Tot een week voor aanvang van je uitje, kun je het aantal personen nog met 10% naar beneden bijstellen. (Voorbeeld: bij 18 personen mogen het er 16 worden). Ben je later met het doorgeven, dan gelden onze annuleringsvoorwaarden

Tip: houd bij het boeken het aantal personen aan de lage kant aan. Bij de meeste activiteiten kun je namelijk nog wel extra personen opgeven.

Dat doe je eenvoudig online. Voor de meeste groepsuitjes vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan. Je hebt dan een paar dagen tot een week de tijd om te beslissen of het uitje doorgaat, ook kun je nog iets laten aanpassen. Is alles naar wens? Dan geef je online akkoord. Je betaalt na afloop van het uitje. Bij een boeking boven de € 500 betaal je 50% vooraf.

Sommige van onze hardlopende uitjes kun je direct online reserveren, zoals een sloep of De BBQ Donut. Deze boek je online en betaal je vooraf. In de kalender kies je jouw gewenste datum en tijd, waarna je deze direct claimt. Wel zo makkelijk!

Dat kan meestal wel gewoon. We hebben voor veel uitjes een minimum prijs, maar het is over het algemeen wel mogelijk om met minder personen deel te nemen. Informeer  bij ons voor het uitje dat jij graag wilt doen.

Over de locaties:

Groepsuitjes in Dalfsen: er is bij ons geen kleedkamer, wel een toilet waar je je om kunt kleden.

Varen in Dalfsen: er is geen kleedkamer, wel kun je tot in ieder geval tot 19:00 uur gebruik maken van het sanitairgebouw bij het gemeentehuis, vlakbij de steiger. Vraag hiervoor om een code bij onze medewerker op de steiger.

Varen in Zwolle: we verhuren onze vaartuigen vanaf onze steiger en daar is jammer genoeg geen omkleedmogelijkheid.  We raden de verstop-je-achter-een-handdoek truc aan. 😉

Buitenlocatie Dalfsen: er is een toilet aanwezig.

Steiger Dalfsen: je kunt in ieder geval tot 19:00 uur gebruik maken van het sanitairgebouw bij het gemeentehuis, vlakbij de steiger. Vraag hiervoor om een code bij onze medewerker op de steiger.

Steiger Zwolle: vlakbij onze steiger is een openbaar toilet waar je gebruik van kunt maken.

Huur je een sloep, motorbootje of een BBQ Donut of ga je varen met de Blauwvinger sloep of Vechtzomp? Dan mag je gerust je eigen eten en drinken meenemen. Op De Vechtvaarder en in onze  horecagelegenheid bij onze buitenlocatie, kan eigen eten en drinken meenemen niet.

Wij beschikken over drie locaties.
Onze hoofdlocatie is te vinden in Dalfsen, daarnaast hebben wij een verhuursteiger voor vaartuigen in Dalfsen en Zwolle.
Alle informatie per locatie vind je hier op onze “locatie” pagina

 

Vragen rondom het uitje

We raden aan om je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis of in de auto te laten. We hebben geen kluisjes.

Ga je kanoën? Dan krijg je een klein tonnetje mee, groot genoeg voor je telefoon en sleutels. Een tas kan mee in een sloep, kano of op de waterfiets.

Als je gaat kajakken of suppen kun je je tas op eigen risico achterlaten op de steiger. We kunnen deze niet continu in de gaten houden. Laat belangrijke spullen dus zoveel mogelijk thuis en/of neem een waterdicht tasje mee voor om je nek.

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Bootje huren
Zul je net zien. Op de dag van jullie uitje komt het met bakken uit de lucht. Geen zorgen! Als jullie een sloepje of ander vaartuig zonder schipper hebben gehuurd, mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

De BBQ Donut + eten? Wijzig op tijd!
Let op: heb je eten en/of drinken bijgeboekt? Dan dien je de datumwijziging minimaal 48 uur van te voren telefonisch aan ons door te geven. Ben je later, dan betaal je wel de cateringkosten. Het cateringpakket mag je dan wel zelf afhalen bij de cateraar.

Groepsuitjes
Andere uitjes kunnen we helaas niet zo eenvoudig verplaatsen. Wij bieden outdoor activiteiten en daar hoort soms een nat pak bij. Wel denken we graag met jullie mee over een alternatief waarbij het weer een kleinere rol speelt en waarbij je een regenpak of poncho kunt dragen (bijv. Geocaching) of waarbij je droog zit (Lelijke Eendentour). Dit is afhankelijk van wat er die dag nog beschikbaar is en je betaalt eventueel een meerprijs.

Wij krijgen trouwens vaak terug dat zo’n nat pak juist dé onvergetelijke verhalen oplevert. We zeggen het toch even. 😉

Mijn vraag staat hier niet tussen en ik kan het ook niet op de website vinden, wat nu?

Neem gerust contact op met ons per mail of telefonisch.
Onze gegevens vind je hier op onze informatie pagina.