De leukste job!

Wij zijn Hiawatha Actief, een tof bedrijf waarbij je lekker buiten aan het werk bent.
Wie wil dat nou niet? Geld verdienen in het zonnetje, werken met enthousiaste collega’s en ook nog eens bijdragen aan een leuke dag voor onze gasten!

Je werkt in een jong team, waarbij een goede werksfeer voorop staat. Je leert je collega’s al snel goed kennen, want we organiseren een paar keer per seizoen een gezellig uitje met elkaar. Werken bij Hiawatha Actief is zeker geen straf; de dagen vliegen voorbij. Voor je het weet maak je vrienden voor het leven.

Voor ons Team 2024 zijn we op zoek naar:

 

Monteur Lelijke Eenden

Voor het onderhoud aan onze Lelijke Eenden zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze eendjes te onderhouden en reparaties te verrichten.

Daarnaast beschikken wij over meerdere vervoersmiddelen, boten en steigers waar onderhoud aan gepleegd moet worden. We hebben, afhankelijk van het seizoen en jouw wensen en vaardigeden 1-2 dagen per week onderhoudswerk voor je.

Je kunt min of meer je eigen tijd indelen en we beschikken over een werkplaats met brug.

Mocht je extra informatie willen bel dan gerust even met Diana Pekkeriet.

 

Op dit moment is ons team compleet. Wil je in 2025 graag bij ons werken solliciteer dan in februari al.

Instructeur

Vind jij het leuk om activiteiten te begeleiden en heb je hier ook al wat ervaring mee? Hou je er van om het voortouw te nemen en het mensen naar de zin te maken? Dan is deze job vast iets voor jou!

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar parttime en fulltime instructeurs om ons team te versterken. Als instructeur begeleid je onze activiteiten in Dalfsen en Zwolle, zoals Handboogschieten en SupaGolf, Kanotochten en Geocaching, maar ook de Lelijke Eendentour, Highland Games of Wie is de Mol? Welke activiteiten te gaat begeleiden is afhankelijk van je ervaring en beschikbaarheid.

Je werkt in een gezellig team van instructeurs, horecamedewerkers en steigerkrachten, dat er samen voor gaat om het onze gasten naar de zin te maken. Afhankelijk van wat je leuk vindt en waar je kwaliteiten liggen is het ook mogelijk om het werk als instructeur te combineren met horeca en of steigerkracht. We zoeken naar de beste plek voor jou.

De volgende vaardigheden en randvoorwaarden zijn van belang om goed te kunnen werken in ons team:

Ben jij:
Representatie, spontaan en enthousiast
Een sfeermaker
Woonachtig in de omgeving van Dalfsen/Zwolle
Veel beschikbaar. In elk geval in het weekend het het liefst ook een aantal doordeweekse dagen
Minimaal 18 jaar

Heb jij:
Enige ervaring met het begeleiden van activiteiten
Bij voorkeur een (buiten)sport-, recreatie- of lerarenopleiding afgerond of volg je die
Ervaring met watersport is een pré
Rijbewijs B is een pré
Ervaring met het rijden met een aanhanger en rijbewijs BE is fijn

Zie jij jezelf al als instructeur bij ons werken? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar info@hiawatha-acitef.nl t.a.v. Diana Pekkeriet of vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Op dit moment is ons team compleet. Wil je in 2025 graag bij ons werken? Solliciteer dan in februari al.

Horecamedewerker Dalfsen

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar parttime horeca medewerkers. Met je dienblad balancerend langs tientallen tafels in een warm restaurant. Is dat wat je denkt bij de titel horecamedewerker? Nou zo is het niet bij Hiawatha Actief! Stel je eens voor, je gasten zijn net klaar met SupaGolf of de Lelijke Eendentour en strijken neer op het door jou klaargemaakte lounge-terras. Wat een plezier en enthousiasme! Jij steekt de barbecue aan en zorgt er met je collega’s voor dat iedereen een drankje krijgt. Je dag vliegt voorbij en je hebt amper tijd om na te denken over die leuke plekken waar je morgen mag werken. Morgen maak je het lunchbuffet klaar in de Tipi tent en ontvang je een familie op de Party- en BarbecueBoot De Vechtvaarder.

Je werkt in een gezellig team van instructeurs, horecamedewerkers en steigerkrachten, dat er samen voor gaat om het onze gasten naar de zin te maken. Afhankelijk van wat je leuk vindt en waar je kwaliteiten liggen is het ook mogelijk om het werk als horecamedewerker te combineren instructeur en of steigerkracht. We zoeken naar de beste plek voor jou.

De volgende vaardigheden en randvoorwaarden zijn van belang om goed te kunnen werken in ons team:

Ben jij:
Representatief, spontaan en enthousiast
Gastvriendelijk en weet je van aanpakken
Woonachtig in de omgeving van Dalfsen
April t/m oktober veel beschikbaar. In elk geval in het weekend het het liefst ook een aantal doordeweekse dagen
Minimaal 15 jaar

Heb jij:
Enige ervaring in de horeca is een pré, maar niet noodzakelijk.

Zie jij jezelf al als horecamedewerker bij ons werken? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar info@hiawatha-actief.nl t.a.v Diana Pekkeriet of vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Op dit moment is ons team compleet. Wil je in 2025 graag bij ons werken solliciteer dan in februari al.

Steigerkracht Dalfsen en Zwolle

Het is 10.00 uur ’s morgens. Je hebt je vanmorgen ingesmeerd en met een petje op tegen de zon loop je de loopplank op en doe je het hek van de steiger en de boten van het slot. Buiten werken vandaag, heerlijk! Je checkt op de Ipad de bootreserveringen en maakt alvast het eerste bootje klaar voor vertrek. Kussens erin, blaadjes van de bomen eruit. Laat de eerste gasten maar komen. Al snel staan ze voor je, ze hebben er zin in! Jij pint de borg en legt ze uit hoe de sloep werkt en als ze terug komen zijn ze helemaal uitgelaten. Wat is alles toch mooi vanaf het water! Stel je eens voor, jij hebt het mogelijk gemaakt. De drukte van vanmiddag ben jij ook de baas, want om 13.00 uur komt er versterking van een collega. Samen verdeel je de taken en de middag vliegt voorbij. Als het rustiger is kun je voldaan naar huis, wat veel blije gasten, wat een topdag!

De volgende vaardigheden en randvoorwaarden zijn van belang om goed te kunnen werken in ons team:

Ben jij:
Representatie, spontaan en enthousiast
Gastvriendelijk en weet je van aanpakken
Woonachtig in Zwolle of Dalfsen of omgeving
Half maart t/m oktober veel beschikbaar. In elk geval in het weekend het het liefst ook een aantal doordeweekse dagen
Minimaal 15 jaar

Heb jij:
Affiniteit met varen is een pré

Zie jij jezelf al als steigerkracht bij ons werken? Stuur dan een e-mail met je motivatie en (als je hebt) je CV naar info@hiawatha-actief.nl t.a.v. Diana Pekkeriet of vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren?

Heb je interesse in één van de functies? Vul dan het sollicitatieformulier. Je kunt ook een e-mail sturen met je motivatie en CV naar:
info@hiawatha-actief.nl
T.a.v. Diana Pekkeriet
Bel gerust voor meer informatie 0529-436066

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam*
Adres*
Je e-mailadres*