Motorboot huren

Huur een stoere motorboot om het mooie rivierenlandschap van Dalfsen te ontdekken. Onze motorbootjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van 6-pk buitenboord motor.

Varen naar stuw Vechterweerd
In 45 minuten vaar je naar Stuw Vechterweerd. Een leuke plek om even aan land te gaan om de stuw, handbediende sluis en vistrap te bekijken. Om hier relaxed de tijd voor te hebben adviseren wij de motorboot minimaal twee uur te huren.

Varen naar stuw Vilsteren
In ruim een uur vaar je naar stuw Vilsteren. Onderweg kom je langs verschillende strandjes om even lekker te zwemmen of ga aan land bij het pontje bij Pleisterplaats De Stokte, waar je een prachtig uitzicht hebt over het Vechtdal. Hiervoor adviseren wij de motorboot minimaal 3 uur te huren.

Prijs:
€ 29,50 per uur
Wij vragen een borg van €50.

Picknicken bij Boerhoes

Reserveer een picknickkistje bij je bootje, vaar naar Vechterweerd en haal je kistje op bij Boerhoes. Zoek vervolgens een plekje op het mooie erf onder de perenboom, naast de ooievaars of koeien in de wei of  beschut in de hooiberg…. Op je kleedje geniet je van (boeren) dranken en andere lekkernijen van eigen erf of van boerenerven in de buurt. Kies uit de volgende bakkies:

Boerhoes Bakkie € 6,50 per persoon
Even een bakkie doen onderweg: Koffie/thee en appelsap/perensap met appelkoek of krentewegge.

Boerhoes Volle Bak € 22,50 per persoon
Uitgebreide picknick met (boeren) dranken, versgebakken boerenbrood, kaas, jam, salade, hartige taart, fruit en meer.

Te reserveren vanaf 2 personen bij minimaal 3 uur boothuur.

Veelgestelde vragen

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Nee, je hebt geen vaarbewijs nodig. Wel dient de bestuurder minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Dat mag, maar let er goed op dat de hond geen krasjes maakt met zijn nagels in de kussens. Neem dus altijd een mand of kleed mee.

Nee, dat is niet toegestaan.

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Praktische info

Prijs boot: € 29,50
Deelname: 1-6 personen
Duur: vanaf 1 uur

Onze verhuursteiger vind je in de passantenhaven in het centrum van Dalfsen. Hier verhuren we elektrische sloepen, motorboten, kano’s, reuzenkano’s, sups en De BBQ Donut.

De steiger is op loopafstand van onze buitenlocatie.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Fotopuzzeltocht op het water

Prijs: € 15,50 per persoon
Deelname: min. 8 personen
Duur: 2 uur

Sloep huren Dalfsen

Prijs sloep: € 37,50
Deelname: 1-8 personen
Duur: vanaf 1 uur

De BBQ Donut Dalfsen

Prijs: € 215 per Donut
Deelname: 1-10 personen
Duur: 2,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief