Winter Kick

Ga lekker naar buiten in de winter en geniet van het mooi Vechtdal. Dit groepsuitje is speciaal voor de wintermaanden.

De helft van de groep gaat op pad met de E-Fat Max over verharde en onverharde paden door het bos naar Buitenplaats Vechterweerd. De andere helft stept zich warm op de kickbike over via de korte route over de dijk. In de gezellige horecagelegenheid van Buitenplaats Vechterweerd komt de groep weer samen en staat heerlijke warme chocolademelk met slagroom en appelgebak klaar.

Als iedereen weer lekker is opgewarmd wisselen de deelnemers van vervoersmiddel voor de route terug naar Dalfsen. Sluit de dag af met een lekker stamppotbuffet bij onze gezellige horecagelegenheid in Dalfsen.

De E-Fat Max is een elektrische step, geschikt voor elk soort terrein. Eén druk op de knop en je zoeft moeiteloos voorbij. Het stoere uiterlijk met de brede banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. Rijden met E-Fat Max is verslavend en is vooral heel erg leuk!

Een kickbike is dé step voor recreatie en sport. Door het grote voorwiel van deze stoere step maak je gemakkelijk snelheid. Steppen is lekker actief en een leuke manier van voortbewegen.

Voor de E-Fat Max is de minimum leeftijd 16 jaar en er is geen rijbewijs nodig. Een helm is niet verplicht, maar beschikbaar indien gewenst. Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

 

Praktische info

Prijs: € 35 per persoon
Deelname: min. 10 personen
Duur: 2,5 uur

Winter Kick

Maak je uitje compleet met een hapje en drankje:

2 x koffie + kano(vulkoek) € 6
2 x koffie + Vechtbroodje € 7,25
Broodjeslunch vanaf € 13,50
Barbecue vanaf € 22,50
Live Cooking Grillbuffet in de Tipi tent € 32,75
BarbecueBoot vanaf € 47,50

Meer info

Onze buitenlocatie in Dalfsen is de (start)plek voor vele uitjes in en rondom Dalfsen. De activiteiten houden we in een mooi park met natuurlijke vijvers en wandelpaden, gelegen aan rivier de Vecht.

Ook vind je hier ons gezellige paviljoen met sfeervol loungeterras, waar je welkom bent voor een ijsje, hapje en drankje of een complete lunch of barbecue. Of huur onze Tipi tent, waar je voor of na afloop van je uitje gezellig samen kunt barbecueën, lunchen of een zakelijke meeting houden.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

De Alleskunner Indoor

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: 15-60 personen
Duur: 2,5 uur

The Battle

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 15 personen
Duur: 3,5 uur

Foto Hunt

Prijs: € 19,50 per persoon
Deelname: min. 10 personen
Duur: 2 uur

Lelijke Eendentour Korte tour

Prijs: € 52,50 per persoon
Deelname: 10-40 personen
Duur: 2,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief