De BBQ Donut

De BBQ Donut

Dit moet je een keer gedaan hebben! Gezellig samen barbecuëen, terwijl je ronddobbert te midden van de natuur op de Vecht bij Dalfsen. Het ultieme zomergevoel!

Je kunt er voor kiezen zelf voor het eten en drinken te zorgen. Borden, bestek, glazen en barbecuegerei dien je dan ook zelf mee te nemen.

Huur BBQ Donut: € 125 (€ 103,31 excl. BTW)
Schoonmaak en kolen € 20 per Donut (€ 16,53 excl. BTW)
Duur: 2,5 uur

Wil je dat wij het eten en drinken verzorgen? Dan is als je aan boord komt de tafel gedekt en de Donut gevuld met een lekkere barbecue en allerlei drankjes. Het is ook mogelijk om het eten via ons te bestellen en zelf de drankjes mee te nemen.

BBQ pakket: € 18,50 per persoon

Drankenpakket: ter plekke samenstellen en afrekenen naar verbruik.

De Donut

Deze ronde boot is gemakkelijk te besturen en op 1,5 meter van elkaar kunnen 4 personen gezellig en comfortabel barbecueën. Kom je uit hetzelfde huishouden dan mag je er met meer personen op. Er zijn 4 donuts, 1 ligt in Dalfsen en 3 in Zwolle, dus daar kan een groep van 12 personen tegelijk het water op. In Zwolle worden de Donuts aangedreven door een fluisterstille elektromotor en zit er geen parasol op de Donut in verband met hoogte van de bruggen. In Dalfsen wordt de Donut aangedreven door een 6-pk benzinemotor.

In een Donut kunnen maximaal 4 personen 1,5 meter afstand houden. Meer personen kan dus uitsluitend voor leden van hetzelfde huishouden.

NB: Op de foto's is een parasol te zien. Deze is niet meer aanwezig op de Donut in verband met de brughoogte en het vangen van wind tijdens het varen.

Lees hier de Donut voorwaarden

Praktische informatie

Huur donut: € 125 (€ 103,31 ex. BTW)
Maximum deelname: 4-10 personen
Duur: 2,5 uur

Ook leuk voor u?

De Vechtvaarder – BarbecueBoot

Prijs: € 220 (€ 201,83 ex BTW)
Maximum deelname: 18 personen
Duur: 1 uur

Lees meer

Vechtdaltopper: Kickbike & Kano

Prijs pp: € 24,75 (€ 20,45 ex. BTW)
Minimum deelname: 8 personen
Duur: 3 uur

Lees meer

Fotopuzzeltocht per motorboot

Prijs pp: € 15,50 (€ 12,81 ex BTW)
Minimum deelname: 8 personen
Duur: 1,5 uur

Lees meer