Reuzenkano

Met z’n allen in een reuzenkano, dat is fun gegarandeerd! In het begin is het misschien wat onwennig…Maar als het ritme er in zit, dan gaan jullie als een speer! De kano’s zijn stabiel en wendbaar en geschikt voor een bemanning van maar liefst 12 personen.

Dit uitje is perfect als het gaat om samenwerking en veel lol.

Uitzicht over het Vechtdal

Kano bijvoorbeeld naar Pleisterplaats de Stokte, waar je een prachtig uitzicht hebt over het Vechtdal (1,5 uur). Of peddel de andere kant ook op richting stuw Vechterweerd en weer terug. Ook dit duurt 1,5 uur in totaal.

Veelgestelde vragen

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Je krijgt een klein tonnetje mee, groot genoeg voor je telefoon en sleutels. Er is daarnaast ook ruimte voor en paar tasjes, maar laat overtollige spullen zoveel mogelijk thuis.

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Praktische info

Prijs: € 57,50 per kano
Deelname: 6-12 personen
Duur: 1 uur

Reuzenkano

Onze verhuursteiger vind je in de passantenhaven in het centrum van Dalfsen. Hier verhuren we elektrische sloepen, motorboten, kano’s, reuzenkano’s, sups en De BBQ Donut.

De steiger is op loopafstand van onze buitenlocatie.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Fotopuzzeltocht op het water

Prijs: € 15,50 per persoon
Deelname: min. 8 personen
Duur: 2 uur

Kickbike & Reuzenkano

Prijs: € 22,50 per persoon
Deelname: min. 16 personen
Duur: 2,5 uur

Kickbiketocht

Prijs: € 13,50 per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 1 tot 2,5 uur

Lounge-donut Dalfsen

Prijs: € 75 per donut
Deelname: 1-10 personen
Duur: 1 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief