reuzenkano

Kickbike & Reuzenkano

Actie, een mooie omgeving en waterpret: dat zijn de elementen van de Kickbike & Reuzenkanotocht.

De helft van de groep vertrekt per kickbike. Dit is een stoere step met een groot voorwiel. Via een prachtige route over de dijk komt je bij bij stuw Vechterweerd. De andere helft peddelt hierheen in een gezellige 12-persoons reuzenkano. Heb je hiermee de slag te pakken, dan ga je als een speer!

Na een gezellige break op een prachtplek wissel je van vervoersmiddel. De steppers gaan peddelen en de kanoërs gaan steppen. Je gebruikt andere spieren (dus je kan er weer tegenaan) en ziet de omgeving op een hele andere manier.

Veelgestelde vragen

Er zijn twee 12-persoons reuzenkano’s en voldoende kickbikes, dus 48 personen kunnen dit uitje doen. Is je groep groter dan kunnen we aanvullen met motorbootjes, sloepen en fietsen en tot wel 100 personen gaan.

Jazeker! Kanoën doe je samen, je zit in een stabiele boot op een bankje en hoeft geen grote krachtinspanning te doen. Als je dit toch niet ziet zitten kunnen jullie met een motorbootje of sloep meevaren. Kickbiken is wat inspannender. Mocht je dit niet zien zitten, ga dan op lekker één van onze fietsen mee. Houd er wel rekening dat de fiets en het bootje ook weer mee terug genomen moeten worden, door iemand anders uit de groep.

Praktische info

Prijs: € 22,50 per persoon
Deelname: min. 16 personen
Duur: 2,5 uur

Kickbike & Reuzenkano

Maak je uitje compleet met een hapje en drankje:

2 x koffie + kano(vulkoek) € 6
2 x koffie + Vechtbroodje € 7,25
Broodjeslunch vanaf € 13,50
Barbecue vanaf € 22,50
Live Cooking Grillbuffet in de Tipi tent € 36,25
BarbecueBoot vanaf € 47,50

Meer info

Onze buitenlocatie in Dalfsen is de (start)plek voor vele uitjes in en rondom Dalfsen. De activiteiten houden we in een mooi park met natuurlijke vijvers en wandelpaden, gelegen aan rivier de Vecht.

Ook vind je hier ons gezellige paviljoen met sfeervol loungeterras, waar je welkom bent voor een ijsje, hapje en drankje of een complete lunch of barbecue. Of huur onze Tipi tent, waar je voor of na afloop van je uitje gezellig samen kunt barbecueën, lunchen of een zakelijke meeting houden.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Vechtdal Expeditie

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: 8-60 personen
Duur: 3,5 uur

Kickbike & Kano-afzaktocht

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

Reuzenkano

Prijs: € 57,50 per kano
Deelname: 6-12 personen
Duur: 1 uur

Fotopuzzeltocht op het water

Prijs: € 15,50 per persoon
Deelname: min. 8 personen
Duur: 2 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief