Kickbike & Kano-afzaktocht

Geniet van het mooie Vechtdal op actieve wijze! Je haalt de kickbike op bij onze buitenlocatie in Dalfsen. Dit is een stoere step met een groot voorwiel. Je krijgt uitleg en ontvangt u een kaartje met de routes voor het steppen en kanoën.

De prachtige steproute gaat door het rivierlandschap naar Hotel Mooirivier bij de Vilsterense Stuw. Wil je even pauzeren en genieten van het uitzicht over het Vechtdal? Dat kan bij stiltecafé bij Pleisterplaats De Stokte of vanaf de uitkijktoren onderweg.

Bij Hotel Mooirivier laat je de step achter en ligt de kano al voor u klaar. hier stappen jullie zelfstandig in voor de kano-afzaktocht terug naar Dalfsen.

Prijzen

€ 15,00 per persoon bij 3 personen per Canadese kano
€ 19,00 per persoon bij 2 personen per Canadese kano

De Canadese kano’s zijn extra stabiel. Zwemvesten, opbergtonnetjes, de kickbike en de step- en kanoroute zijn inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Onze kickbikes zijn gemaakt voor volwassenen, maar onze ervaring leert dat kinderen vanaf ongeveer 1,40 meter lengte er prima op kunnen steppen. De meeste kinderen vinden kickbiken erg leuk. Ga je zelf liever fietsen? Reserveer dan een combinatie van de Fiets & Kanotocht en Kickbike & Kantocht.

Bij de kano’s staat een mand met zwemvesten voor wie er één mee wil. Mocht je kinderen meenemen die niet kunnen zwemmen vraag dan bij vertrek om een passend vest.

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Praktische info

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

Kickbike & Kano-afzaktocht

Kom je als groep bij ons?

Maak dan je uitje compleet met een hapje en drankje:

2 x koffie + kano(vulkoek) € 6
2 x koffie + Vechtbroodje € 7,25
Broodjeslunch vanaf € 13,50
Barbecue vanaf € 22,50
Live Cooking Grillbuffet in de Tipi tent € 32,75
BarbecueBoot vanaf € 47,50

Meer info

Onze buitenlocatie in Dalfsen is de (start)plek voor vele uitjes in en rondom Dalfsen. De activiteiten houden we in een mooi park met natuurlijke vijvers en wandelpaden, gelegen aan rivier de Vecht.

Ook vind je hier ons gezellige paviljoen met sfeervol loungeterras, waar je welkom bent voor een ijsje, hapje en drankje of een complete lunch of barbecue. Of huur onze Tipi tent, waar je voor of na afloop van je uitje gezellig samen kunt barbecueën, lunchen of een zakelijke meeting houden.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Samen in je Eendje

Prijs: € 130 per eend
Deelname: 1-4 personen
Duur: 2,5 uur

SupaGolf

Prijs: € 13,50 per persoon
Deelname: vanaf 2 personen
Duur: 1,5 uur

Wandel & Kano-afzaktocht

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

E-Fat Max tour

Prijs: € 27,50 per persoon
Deelname: min. 1 personen
Duur: 2 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief