E-Fat Max tour

De E-Fat Max is een stoere elektrische step, geschikt voor elk soort terrein. Eén druk op de knopt en je zoeft moeiteloos voorbij. Het stoere uiterlijk met de brede banden zorgt onderweg voor een whohhh reactie. En in combinatie met de elektromotor en zijn lichte gewicht, rijd je soepel door bochten, bounce je over hobbels en bobbels en blijf je elk obstakel de baas! Rijden met de E-Fat Max is verslavend en vooral: heel erg leuk!

Route

Jullie rijden een mooie en afwisselende route door de omgeving van Dalfsen. Door het bos, over de dijk en over zowel harde als onverharde paden. De route duurt ongeveer 1,5 uur en met een pauze bij stuw Vechterweerd ben je 2 uur onderweg. Beleef het Vechtdal op haar best!

E-touren met een groep

We hebben 20 E-Fat Maxen. Is je groep groter of zijn er mensen bij met bijvoorbeeld blessures? Combineer ze dan met onze 5 E-Choppers. Zo kunnen jullie in totaal met 25 personen op pad. De E-choppers kunnen alleen niet over onverharde paden, dus jullie rijden de E-Chopper route over verharde paden Nog grotere groep? Ga dan voor een E-choppers & Sloepentour.

Eten en drinken onderweg

In de zomervakantieperiode kun je pauze houden bij Buitenplaats Vechterweerd voor een lekker ijsje, koffie met gebak of een frisdrankje (zondagen gesloten).

Of ga picknicken bij Boerhoes! Reserveer vooraf een picknickkistje ‘Boerhoes Volle Bak’ en haal deze op bij Boerhoes. Zoek zelf je plek op het mooie erf en geniet van je uitgebreide picknicklunch voor € 22,50 per persoon.

Je kunt ook kiezen voor het ‘Boerhoes Bakkie’: even een bakkie doen onderweg. Kies voor koffie, thee, appelsap of perensap met appelkoek of krentewegge, voor maar € 6,50 per persoon.

Goed om te weten

  • Voor de E-Fat Max geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, de maximum snelheid is 25 kilometer per uur en een helm dragen is niet verplicht.
  • Er is geen rijbewijs nodig.
  • Een eigen route rijden is niet toegestaan i.v.m. pechhulp
  • Wij vragen een borg van € 50 per reservering.

Praktische info

Prijs: € 27,50 per persoon
Deelname: min. 1 personen
Duur: 2 uur

E-Fat Max tour

Kom je als groep bij ons?

Maak dan je uitje compleet met een hapje en drankje:

2 x koffie + kano(vulkoek) € 6
2 x koffie + Vechtbroodje € 7,25
Broodjeslunch vanaf € 13,50
Barbecue vanaf € 22,50
Live Cooking Grillbuffet in de Tipi tent € 32,75
BarbecueBoot vanaf € 47,50

Meer info

Onze buitenlocatie in Dalfsen is de (start)plek voor vele uitjes in en rondom Dalfsen. De activiteiten houden we in een mooi park met natuurlijke vijvers en wandelpaden, gelegen aan rivier de Vecht.

Ook vind je hier ons gezellige paviljoen met sfeervol loungeterras, waar je welkom bent voor een ijsje, hapje en drankje of een complete lunch of barbecue. Of huur onze Tipi tent, waar je voor of na afloop van je uitje gezellig samen kunt barbecueën, lunchen of een zakelijke meeting houden.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

E-Chopper tour

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 1 personen
Duur: 2 uur

E-Choppers & Sloepentour

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 16 pers.
Duur: 3 uur

Kickbike & Kano-afzaktocht

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

Vechtdal Expeditie

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: 8-60 personen
Duur: 3,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief