De BBQ Donut Zwolle

Home » De BBQ Donut

De BBQ Donut

De BBQ Donut moet je een keer gedaan hebben! Gezellig samen barbecueën, terwijl je ronddobbert op de Zwolse stadsgracht. Het ultieme zomergevoel!

  • Huur BBQ Donut € 175 (€ 144,62 excl. BTW)
  • Schoonmaak en kolen € 20 per Donut (€ 16,53 excl. BTW)
  • Duur: 2,5 uur

Je kunt er voor kiezen zelf voor het eten en drinken te zorgen. Borden, bestek, glazen en barbecue gerei dien je dan ook zelf mee te nemen. Je betaalt dan alleen de huur van de BBQ Donut.

Eten en drinken bestellen voor de BBQ Donut

Wil je dat wij het eten en drinken verzorgen? Dan is als je aan boord komt de tafel gedekt en de bbq Donut gevuld met een lekkere barbecue en naar allerlei drankjes. Borden, bestek, barbecue gerei en glaswerk zijn dan inbegrepen. Het is ook mogelijk om het eten via ons te bestellen en zelf de drankjes mee te nemen.

De barbecue Donut

Deze ronde boot is gemakkelijk te besturen en maximaal 10 personen kunnen gezellig en comfortabel barbecueën. Er zijn 4 donuts, 1 ligt in Dalfsen en 3 in Zwolle, dus daar kan een groep van 30 personen tegelijk het water op. In Zwolle worden de Donuts aangedreven door een fluisterstille elektromotor en in Dalfsen door een 6-pk benzine buitenboordmotor.

Praktische informatie

Prijs donut: € 195 (€ 161,16 ex. BTW)
Maximum deelname: 10 personen
Duur: 2,5 uur

Ook leuk voor u?

Floating Dinner

 
Prijs: op aanvraag
Minimum deelname: 20 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer