Wie is de Mol? in Zwolle

Wie kent het niet? Wie is de Mol… Een spannend spel met als doel de Mol te ontmaskeren. Als team verzamel je zoveel mogelijk munten door opdrachten te doen. Maar iemand (de mol) saboteert de boel. Aan jou de taak om hem te ontmaskeren.

Seinen vanaf de Peperbus en puzzelen vanuit de fietstaxi

De opdrachten zijn stuk voor stuk uitdagend en spelen zich af in de Zwolse binnenstad, waarbij we onze mooie Hanzestad ook écht betrekken in het spel. Dat is uniek aan onze Wie is de Mol in Zwolle.

Sein de code vanaf stadstoren de Peperbus (o.v.b. van beschikbaarheid) en kijk goed om je heen tijdens de rit met de fietstaxi. Gaandeweg stijgt de spanning, niemand is meer te vertrouwen…

Startlocatie Wie is de Mol in Zwolle

Het spel vindt plaats in de historische binnenstad van Zwolle. De startlocatie bepalen we graag samen met jou. Wij werken graag samen met Café Foyé en Partyschip Ooster-Schelde, maar je mag ook zelf een locatie aandragen.

Kunnen jullie de spanning aan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Praktische info

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 15 personen
Duur: 3,5 uur

Wie is de mol

Een groepsactiviteit in de stad kun je leuk combineren met eten en drinken op het water op de luxe sloep Blauwvinger, de Lounge-donut of De BBQ Donut.

Of wil je ontvangst met koffie, een lekkere lunch of diner bij een horecagelegenheid in de stad? Geef je wensen aan bij de offerte aanvraag en we maken je uitje compleet.

Meer info

Voor groepsuitjes in de binnenstad van Zwolle is onze verhuursteiger aan de Potgietersingel het startpunt. Wil je liever starten vanaf een lunchtentje, cafétje of restaurant, dan komen we daar graag de speluitleg geven.

Voor Wie is de Mol? met een grotere groep is het aan te raden om de speluitleg,  ontknoping en prijsuitreiking voor/na het uitje bij een horecagelegenheid te doen. We regelen het graag voor je!

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Foto Hunt

Prijs: € 19,50 per persoon
Deelname: min. 10 personen
Duur: 2 uur

Geocaching in Zwolle

Prijs: € 13,50
Deelname: min. 10 personen
Duur: 1,5 uur

Grachtenspektakel

Prijs: op aanvraag
Groepen tot 250 personen
Duur: 1,5 – 2 uur

Luxe sloep Blauwvinger

Prijs: € 295 voor de boot
Deelname: 1-30 personen
Duur: 1,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief