Geocaching in Zwolle

Gewapend met GPS ga je in teams op jacht naar de schat. Terwijl je loopt van coördinaat naar coördinaat (ook wel waypoints genoemd) ontdek je de hoogtepunten van Zwolle en leer je interessante weetjes. De coördinaat waar de schat (cache) verborgen ligt, krijg je door de vragen juist te beantwoorden. Onderweg kom je de andere teams steeds weer tegen. Maar welk team vindt als eerste de schat?

GPS-schatzoeken in Zwolle

We noemen dit GPS-schatzoeken ook wel geocaching. Wist je dat er over heel de wereld geo-schatten (caches) verborgen liggen? Waar je dit individueel speelt, hebben wij er een teamspel van gemaakt. Je krijgt van ons een GPS-ontvanger mee. Een apparaat ter grootte van een mobiele telefoon. Aan de hand van satellieten weet de ontvanger waar je bent. Een leuke manier om Zwolle op originele wijze te ontdekken.

Veelgestelde vragen

Dat ligt aan jullie wensen. Hoe kleiner de teams hoe actiever de rol van de deelnemers. Hoe groter de teams hoe gezelliger natuurlijk. Gemiddeld houden wij 5 personen per team aan. Er gaat één GPS-tracker mee per team.

Praktische info

Prijs: € 13,50
Deelname: min. 10 personen
Duur: 1,5 uur

Foto Hunt

Een groepsactiviteit in de stad kun je leuk combineren met eten en drinken op het water op de luxe sloep Blauwvinger, de Lounge-donut of De BBQ Donut.

Of wil je ontvangst met koffie, een lekkere lunch of diner bij een horecagelegenheid in de stad? Geef je wensen aan bij de offerte aanvraag en we maken je uitje compleet.

Meer info

Voor groepsuitjes in de binnenstad van Zwolle is onze verhuursteiger aan de Potgietersingel het startpunt. Wil je liever starten vanaf een lunchtentje, cafétje of restaurant, dan komen we daar graag de speluitleg geven.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Foto Hunt

Prijs: € 19,50 per persoon
Deelname: min. 10 personen
Duur: 2 uur

Wie is de Mol? in Zwolle

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 15 personen
Duur: 3,5 uur

Grachtenpuzzeltocht

Prijs pp: € 17,50
Deelname: min. 4 personen
Duur: 1,5 uur

Luxe sloep Blauwvinger

Prijs: € 295 voor de boot
Deelname: 1-30 personen
Duur: 1,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief