De Alleskunner en Race Sqaure

De Alleskunner Indoor

Geïnspireerd op het populaire TV-programma: De Alleskunner! Wie is heeft er stalen zenuwen, twee rechter handen, de snelheid van het licht en ook nog eens het geheugen van een olifant? Oftewel: wie is een echte alleskunner?

In dit spannende uitje voer je de gekste spellen uit. Bouw je zonder te trillen de hoogste toren? Tel je het juiste aantal woorden in een liedje? En hoe handig ben jij eigenlijk met een hoedje en een kapstok?

Ga met de felbegeerde beker naar huis

Verzamelt jouw team de meeste knikkers? Dan winnen jullie de felbegeerde beker. Heb je daarnaast als dé echte alleskunner een gouden krans bemachtigd voor een plek in de finale? Dan maak je kans op de nóg feller begeerde ‘De Alleskunner’ button. Om nog lekker lang mee te pochen.

Race Square Zwolle

Bij deze speciale editie van De Alleskunner Indoor kan de echte alleskunner ook een finaleplek  bemachtigen door de snelste tijd te racen in een Formule 1 simulator van Race Square. Rij een GP-weekend in 30 minuten: een vrije training, kwalificatie en race. Het niveau is geschikt voor iedereen, maar er kan er maar één de snelste zijn!

MAC³ PARK Stadion

Race Square is gevestigd in het MAC³ PARK Stadion van Zwolle. Voor het spelen van De Alleskunner reserveren we hier voor jullie een passende ruimte inclusief eten en drinken. We denken graag mee, dus vraag gelijk een offerte aan.

De Alleskunner en Race Sqaure

Prijs: € 46,50 per persoon
Deelname: 15-80 personen
Duur: 3,5 uur

De Alleskunner en Race Sqaure

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: 15-60 personen
Duur: 2,5 uur

De Alleskunner en Race Sqaure

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: 15-120 personen
Duur: 2,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief