Luxe sloep Blauwvinger

Blauwvinger

Met trots presenteren wij onze stoere Blauwvinger. Deze luxe sloep vaart op de wateren in en om Zwolle. Ze is voorzien van een gezellige rondzit met zachte kussens en biedt normaal gesproken plek aan 35 personen.

6 personen kunnen op 1,5 meter afstand zitten, daarom hebben wij besloten in deze Corona-tijd tegen gereduceerd tarief aan te bieden voor € 100 per uur, voor minimaal 2 uur. U huurt de sloep af inclusief schipper.

Geniet van de mooie Hanzestad Zwolle vanaf het water, terwijl de schipper leuke wetenswaardigheden vertelt over alles wat voorbij glijdt. Als u wat langer wilt varen is een tocht over het Zwarte Water naar Hasselt een aanrader of richting Dalfsen de Vecht op. Het is aan u!

Aan boord is een toilet aanwezig en er is heteluchtverwarming onder de banken. Heerlijk voor de kille avonden. Ook regen is geen probleem, want dan gaat de kap erop. Achterop de boot is een trappetje met zwemplateau.

Eten en drinken

Drankjes, koffie met lekkers, lunch, High Tea, High Wine, borrelen met hapjes, Floating dinner, alles  is mogelijk aan boord.

U mag ook uw eigen eten of drinken meenemen aan boord!

Culinaire vaartocht

Een bijzondere manier om uit eten te gaan! Lekker varen met de luxe sloep Blauwvinger terwijl u onderweg aanmeert bij de restaurants.

Klik hier voor meer informatie: Culinaire vaartocht

Prijs: € 83,50 (€ 76,61 excl. BTW)
Duur: 4 uur

Kaatje

Ahoy! Kaatje is de vrolijke noot in elk gezelschap. Deze charmante matroos gaat met jullie mee aan boord en zal de stad vanaf het water laten zien. Ze zingt voor jullie leuke zeemansliederen en speelt een deuntje mee op haar accordeon. Meezingen mag!
Prijs: € 295 ( 270,64 excl. BTW)
Duur: 1,5 uur

Naar Hasselt

Over het Zwarte Water naar Hasselt voor bijvoorbeeld een wandeling met gids door dit prachtige Hanzestadje of een gezellige lunch.
Prijs: € 400, retour exclusief lunch of stadswandeling
Duur: 4 uur, waarvan 1 uur in Hasselt

Praktische informatie

Prijs per uur: € 100 (€ 91,74 ex. BTW)
Maximum deelname: 6 personen
Duur: 2 uur

Ook leuk voor u?

Foto Hunt

 
Prijs pp: € 17,50 (€ 14,46 ex BTW)
Minimum deelname: 10 personen
Duur: 2 uur

Lees meer

De BBQ Donut

 
Prijs donut: € 145 (€ 119,83 ex BTW)
Maximum deelname: 4-10 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer

Floating Dinner

 
Prijs vanaf: € 39,70 (€ 36,42 ex BTW)
Minimum deelname: 20 personen
Duur: 2,5 uur

Lees meer