De Hanze met Hansje

Dompel je onder in de Hanze van Zwolle. Met dit complete uitje heb je alles in één. Je voelt, hoort en proeft, ja je beleeft werkelijk de Hanze!

Rondvaart met Hanze beleving

Maak eerst een heerlijk boottochtje over de grachten, waarbij de schipper enthousiast vertelt over de middeleeuwse highlights en de Hanze.

Maar er gebeurt meer! Als je de langs de Hanze hoogtepunten vaart, speelt er op de boot een geluidsfragment van weleer. Gevangenen schreeuwen vanuit de Sassenpoort, bij de Pelsertoren hoor je de katrollen piepen en in de stadshaven fluiten de zeemannen naar de juffertjes op de wal.

Stadswandeling met Hansje

Terug bij de steiger staat Hansje jullie al op te wachten en vertelt zij jullie háár verhaal. Ze neemt je mee door de oude steegjes en vertelt in geuren en kleuren over die tijd. Alles wordt opgediend met een flinke scheur humor.

Proef de Hanze

Bij Engel Winkelcafé proef je een stukje Hanze met een haverkoek en een flinke slok specerijendrank.

Leuk voor de kids!

Ook voor de kinderen is dit een leuk uitje. Zij gaan tijdens de boottocht op zoek naar de Hanze Highlights door middel van een foto kaart en assisteren de schipper als een echte matroos. En Hansje met haar prachtige verhalen zal ze zeker interesseren!

Prijs per persoon

Volwassenen                € 37,50
Kinderen t/m 12 jaar  € 18,75

Inbegrepen:

  • Rondvaart met Hanzebeleving
  • Stadswandeling met Hansje
  • Haverkoek en kruidendrankje

Praktische info

Prijs: € 37,50 per persoon
Deelname: min. 15 persoon
Duur: 2,5 uur

De Hanze met Hansje vanaf 30 personen

Een groepsactiviteit in de stad kun je leuk combineren met eten en drinken op het water op de luxe sloep Blauwvinger, de Lounge-donut of De BBQ Donut.

Of wil je ontvangst met koffie, een lekkere lunch of diner bij een horecagelegenheid in de stad? Geef je wensen aan bij de offerte aanvraag en we maken je uitje compleet.

Meer info

Voor groepsuitjes in de binnenstad van Zwolle is onze verhuursteiger aan de Potgietersingel het startpunt. Wil je liever starten vanaf een lunchtentje, cafétje of restaurant, dan komen we daar graag de speluitleg geven.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Wie is de Mol? in Zwolle

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 15 personen
Duur: 3,5 uur

Foto Hunt

Prijs: € 19,50 per persoon
Deelname: min. 10 personen
Duur: 2 uur

Luxe sloep Blauwvinger

Prijs: € 295 voor de boot
Deelname: 1-30 personen
Duur: 1,5 uur

Geocaching in Zwolle

Prijs: € 13,50
Deelname: min. 10 personen
Duur: 1,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief