Fiets & Kano-afzaktocht

Geniet van dit actieve uitje door het mooie Vechtdal! U haalt eerst je fiets op bij onze buitenlocatie in Dalfsen. Hier krijg je instructies en een kaartje met de route voor het fietsen en kanoën.

Via een prachtige fietsroute gaat door het rivierlandschap komt je bij Hotel Mooirivier bij de Vilsterense Stuw.  Onderweg kun je genieten van een prachtig uitzicht over het Vechtdal vanaf het ‘stiltecafé’ bij Pleisterplaats De Stokte of vanaf de 21 meter hoge uitkijktoren. Bij Hotel Mooirivier laat je de fiets achter en kun je zo instappen in de kano die voor jullie klaar ligt. Vanaf hier peddel je over de Vecht weer terug naar Dalfsen.

Prijzen

€ 15,00 per persoon bij 3 personen per Canadese kano
€ 19,00 per persoon bij 2 personen per Canadese kano

De Canadese kano’s zijn extra stabiel.
De hippe damesfiets, de Cortina Blau, heeft drie versnellingen en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ca. 12 jaar.
Zwemvesten, opbergtonnetjes, de fiets en de fiets- en kanoroute zijn inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Bij de kano ligt een ook tonnetje, waar je je telefoon en sleutels in kunt doen. Een tas kan mee in de kano.

Ja dat kan. Kinderen vanaf ongeveer 12 jaar kunnen op onze fietsen. Jongere kinderen kunnen ook mee, maar dan dien je zelf voor de fiets en het vervoer daarvan te zorgen. Wij hebben geen kinderfietsen of fietsen met kinderzitjes. Tieners vinden een kickbike vaak ook tof. Een combinatie met een Kickbike & Kanotocht reserveren is dan ook leuk idee.

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Praktische info

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

Fiets & Kano-afzaktocht

Kom je als groep bij ons?

Maak dan je uitje compleet met een hapje en drankje:

2 x koffie + kano(vulkoek) € 6
2 x koffie + Vechtbroodje € 7,25
Broodjeslunch vanaf € 13,50
Barbecue vanaf € 22,50
Live Cooking Grillbuffet in de Tipi tent € 32,75
BarbecueBoot vanaf € 47,50

Meer info

Onze buitenlocatie in Dalfsen is de (start)plek voor vele uitjes in en rondom Dalfsen. De activiteiten houden we in een mooi park met natuurlijke vijvers en wandelpaden, gelegen aan rivier de Vecht.

Ook vind je hier ons gezellige paviljoen met sfeervol loungeterras, waar je welkom bent voor een ijsje, hapje en drankje of een complete lunch of barbecue. Of huur onze Tipi tent, waar je voor of na afloop van je uitje gezellig samen kunt barbecueën, lunchen of een zakelijke meeting houden.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

SupaGolf

Prijs: € 13,50 per persoon
Deelname: vanaf 2 personen
Duur: 1,5 uur

Kickbike & Kano-afzaktocht

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

Sup huren Dalfsen

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

E-Chopper tour

Prijs: € 32,50 per persoon
Deelname: min. 1 personen
Duur: 2 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief