Sup huren Dalfsen

Suppen

Super populair en super leuk. Suppen! Dit staat voor Stand Up Paddling. Je staat op een plank, het supboard, op het water en beweegt voort met een lange peddel. Dit geeft een beetje spanning en een gevoel van vrijheid tegelijk. Een unieke beleving!

Vanaf de haven sup je bijvoorbeeld naar onze buitenlocatie om een lekker ijsje te halen of even te zwemmen op het strandje.

Prijzen

Supboard € 12,50 voor 1,5 uur
Supboard € 19,50 voor 2,5 uur.

Ook leuk: suppen combineren met kanoën of kajakken, onderweg kun je wisselen.

Veelgestelde vragen

Onze sups zijn groot, stabiel en geschikt voor beginners, maar het risico op een nat pak is natuurlijk altijd aanwezig. Tip: zak vooral in het begin voldoende door je knieën, dan heb je beter balans.

We verhuren onze sups vanaf onze steiger. Daar is jammer genoeg geen omkleedgelegenheid. We raden je de verstop-je-achter-een handdoek truc aan. In de passantenhaven is sanitair aanwezig, waar onze gasten ook gebruik van mogen maken.

Je kunt je tas op eigen risico achterlaten bij de steiger, maar we kunnen deze niet continu in de gaten houden. Laat belangrijke spullen dus zoveel mogelijk thuis en/of neem een waterdicht tasje mee voor om je nek.

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Praktische info

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

Onze verhuursteiger vind je in de passantenhaven in het centrum van Dalfsen. Hier verhuren we elektrische sloepen, motorboten, kano’s, reuzenkano’s, sups en De BBQ Donut.

De steiger is op loopafstand van onze buitenlocatie.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Kickbike & Kano-afzaktocht

Prijs: vanaf €15 euro per persoon
Deelname: min. 2 personen
Duur: 3 uur

Kano of Kajak huren Dalfsen

Prijs kano: € 17,50
Deelname: 2-3 personen
Duur: 1,5 uur

Sup huren Zwolle

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief