Suppen in Zwolle

Sup huren Zwolle

Suppen Zwolle

Super leuk en een goeie work-out: suppen! Dit staat voor Stand Up Paddling. Op een supboard peddel je door de stadsgracht van Zwolle.

Of je nu lol wilt hebben met vrienden of collega’s, gaat voor een goeie work-out of gewoon rustig wilt genieten van het historische centrum van Zwolle: suppen is de perfecte wateractiviteit.

In 1,5 uur maak je een rondje om de stadsgracht. Ga je voor 2,5 uur dan heb je ook alle tijd om naar het Almelose kanaal te peddelen of een stop voor een lekker ijsje aan de gracht.

Prijzen

Supboard € 12,50 voor 1,5 uur
Supboard € 19,50 voor 2,5 uur

Ook leuk: suppen combineren met kanoën of waterfietsen, onderweg kun je wisselen.

Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen

Onze sups zijn groot, stabiel en geschikt voor beginners, maar het risico op een nat pak is natuurlijk altijd aanwezig. Tip: zak vooral in het begin voldoende door je knieën, dan heb je betere balans.

We verhuren onze sups vanaf onze steiger. Daar is jammer genoeg geen omkleedgelegenheid. We raden je de verstop-je-achter-een handdoek truc aan.

Je kunt je tas op eigen risico achterlaten bij de steiger, maar we kunnen deze niet continu in de gaten houden. Laat belangrijke spullen dus zoveel mogelijk thuis en/of neem een waterdicht tasje mee voor om je nek.

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Praktische info

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

Onze verhuursteiger vind je aan de Potgietersingel in het centrum van Zwolle. Hier verhuren we  elektrische sloepen, kano’s, kajaks, sups, waterfietsen en De BBQ Donut. Ook de luxe sloep Blauwvinger vertrekt vanaf hier.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Kano of Kajak huren Zwolle

Prijs kano: € 17,50
Deelname: 2-3 personen
Duur: 1,5 uur

Waterfiets huren

Prijs waterfiets: € 19,50
Deelname: 2-4 personen
Duur: 1,5 uur

Sloep huren Zwolle

Prijs sloep: € 37,50
Deelname: 1-8 personen
Duur: vanaf 1 uur

Grachtenpuzzeltocht

Prijs pp: € 17,50
Deelname: min. 4 personen
Duur: 1,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief