Sloep huren Zwolle

Geniet van de gezelligheid van Zwolle vanaf het water! Huur een sloep en vaar de stadsgracht grond, waar altijd wat te zien en te beleven is.

Met onze luxe elektrische sloep vaar je in een uur de stervormige gracht rond. Ga je wat langer, dan heb je tijd om onderweg even aan te leggen voor een lekker ijsje of drankje. Natuurlijk kun je ook zelf drinken meenemen.

Luxe sloep voor 8 personen

Onze luxe sloepen zijn geschikt voor 8 personen en hebben lekker zachte loungekussens. Door de elektrische motor is het stil varen en het stuurwiel maakt de sloep makkelijk te bedienen.

Gratis sloepenspeurtocht voor kids

Speciaal voor onze jonge gasten is er een leuke speurtocht op het water. Deze is gratis bij 1,5 uur sloephuur.

Prijzen sloepverhuur Zwolle

€ 37,50,- per uur
Wij vragen een borg van € 50,-.

Veelgestelde vragen

In een uur vaar je de stadsgracht rond. Vaar je langer, dan is het leuk om ook het Almeloos kanaal te ontdekken en een stuk het Zwarte Water op te gaan. Je krijg van ons een vaarkaart mee, waarop leuke pauze plekjes zijn aangegeven.

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Nee, je hebt geen vaarbewijs nodig. Wel dient de bestuurder minimaal 18 jaar oud te zijn

Dat mag, maar let er goed op dat de hond geen krasjes maakt met zijn nagels in de kussens. Neem dus altijd een mand of kleed mee.

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Praktische info

Prijs sloep: € 37,50
Deelname: 1-8 personen
Duur: vanaf 1 uur

Onze verhuursteiger vind je aan de Potgietersingel in het centrum van Zwolle. Hier verhuren we  elektrische sloepen, kano’s, kajaks, sups, waterfietsen en De BBQ Donut. Ook de luxe sloep Blauwvinger vertrekt vanaf hier.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

De BBQ Donut Zwolle

Prijs: € 215 per donut
Deelname: 1-10 personen
Duur: 2,5 uur

Grachtenpuzzeltocht

Prijs pp: € 17,50
Deelname: min. 4 personen
Duur: 1,5 uur

Geocaching in Zwolle

Prijs: € 13,50
Deelname: min. 10 personen
Duur: 1,5 uur

Sup huren Zwolle

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief