Kano of Kajak huren Zwolle

Lekker op het water en nog sportief ook! Peddel door de gezellige stadsgracht van Zwolle in een kano of kajak.

Met een kano of kajak peddel je in ongeveer 1,5 uur de Ster van Zwolle. Meer onderweg eventueel aan voor een ijsje of een drankje in de stad.

Canadese kano of Sit-on kajak?

Onze stabiele kano’s zijn geschikt voor 2 of 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. De eenpersoons sit-on kajaks zijn erg leuk voor kinderen vanaf een jaar of zeven en ook geschikt voor volwassenen. Bij deze kajak zit je niet in, maar op de kajak. Ga je voor de kano of de kajak?

Prijzen:

Canadese kano € 17,50 per kano voor 1,5 uur
Canadese kano € 25,00 per kano voor 2,5 uur
Sit-on kajak € 9,00 per kajak voor 1,5 uur uur
Sit-on kajak € 14,00 per kajak voor 2,5 uur

Veelgestelde vragen

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Ga je kanoën? Dan krijg je een klein tonnetje mee, groot genoeg voor je telefoon en sleutels. Ook een tas kan mee in de kano.

Ga je kajakken, dan kun je je tas op eigen risico achterlaten op de steiger. We kunnen deze niet continu in de gaten houden. Laat belangrijke spullen dus zoveel mogelijk thuis en/of neem een waterdicht tasje mee voor om je nek.

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Praktische info

Prijs kano: € 17,50
Deelname: 2-3 personen
Duur: 1,5 uur

Onze verhuursteiger vind je aan de Potgietersingel in het centrum van Zwolle. Hier verhuren we  elektrische sloepen, kano’s, kajaks, sups, waterfietsen en De BBQ Donut. Ook de luxe sloep Blauwvinger vertrekt vanaf hier.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Sloep huren Zwolle

Prijs sloep: € 37,50
Deelname: 1-8 personen
Duur: vanaf 1 uur

Waterfiets huren

Prijs waterfiets: € 19,50
Deelname: 2-4 personen
Duur: 1,5 uur

Sup huren Zwolle

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

De BBQ Donut Zwolle

Prijs: € 215 per donut
Deelname: 1-10 personen
Duur: 2,5 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief