Waterfiets huren

Een waterfiets huren in Zwolle

De waterfiets maakt een ware comeback. En niet voor niets! Waterfietsen is een leuke en sportieve manier om Zwolle vanaf het water te bekijken, op de gezellige en levendige stadsgracht.

Met een waterfiets trap je in ongeveer 1,5 uur een rondje stadsgracht. Wil je onderweg nog een ijsje halen en even pauzeren, dan raden wij 2,5 uur aan. Je kunt met 2 tot 4 personen op onze waterfietsen.

Prijzen

1,5 uur € 19,50
2,5 uur € 29,50

Veelgestelde vragen

De meeste kinderen zijn vanaf ongeveer 8 jaar groot genoeg om bij de pedalen te kunnen. Kleine kinderen kunnen achterop zitten, op het vlakke plateau. Ook als je niet goed bij de pedalen kunt, kun je voorop. Er hoeft maar één persoon te trappen om rechtuit te gaan, want er zit een roertje op de fiets.

Regent of onweert het? Dan mogen jullie zonder extra kosten op een dag terugkomen waarop het wél lekker weer is. We raden je aan dit de dag zelf pas te beslissen, het zou natuurlijk wel zonde zijn als je te vroeg afzegt. Je hoeft nog niet direct een nieuwe datum te weten. Bel ons eventjes om te overleggen of stuur ons een mailtje.

Jazeker! We hebben ze in verschillende maten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kleinste peuters is er al een vest beschikbaar. Je krijgt deze gratis mee.

Praktische info

Prijs waterfiets: € 19,50
Deelname: 2-4 personen
Duur: 1,5 uur

Onze verhuursteiger vind je aan de Potgietersingel in het centrum van Zwolle. Hier verhuren we  elektrische sloepen, kano’s, kajaks, sups, waterfietsen en De BBQ Donut. Ook de luxe sloep Blauwvinger vertrekt vanaf hier.

Meer info

Ook leuk voor jullie!

Kano of Kajak huren Zwolle

Prijs kano: € 17,50
Deelname: 2-3 personen
Duur: 1,5 uur

Sloep huren Zwolle

Prijs sloep: € 37,50
Deelname: 1-8 personen
Duur: vanaf 1 uur

Sup huren Zwolle

Prijs: € 12,50 per persoon
Deelname: min. 1 persoon
Duur: 1,5 uur

Lounge-donut Zwolle

Prijs: € 75 per donut
Deelname: 1-10 personen
Duur: 1 uur

Hulp nodig bij het kiezen?

Stuur ons een mailtje
Bel Hiawatha Actief